Burgerbokser med logotrykk 117x117x80 mm

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
Burgerbokser med trykk

Burgerbokser med logotrykk 117x117x80 mm

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
Stykkpris
Spar
Total 32.800,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Serverer du klassiske hamburger, eller kanskje populære vegetarburgere? Fylte pitabrød, sandwicher, eller kanskje til og med bagels?
Uansett hvilken størrelse eller typer takeaway måltider du tilbyr kundene dine, så er burgerboksene våre med ditt personlige trykk på en super måte å tiltrekke oppmerksomhet til konseptet og bedriften din. 

Få din helt egne fargerike burgerboks med personlig trykk i hvitt eller brunt papir

Går du etter et litt rustikt og naturlig look, eller vil du gjerne skille deg ut med et iøynefallende og fargerikt design på burgerboksene dine? Du kan velge mellom både hvitt og brunt papir, slik at du er sikker på at designet og utseendet passer inn i styleguiden og merkevarehåndboken din uansett hvilken look du går etter. Vi bruker normalt hvitt papir som standard, da dette gir en hel masse design- og trykkmuligheter og sikrer at fargetrykket vil se fabelaktig ut uansett hvilke fargekombinasjoner du velger. Det er bare fantasien din som setter grenser for trykket på boksene, og hvis du ønsker et stilfullt og naturlig utseende på dem med få farger, vil vi anbefale at du går med det brune papiret. 

De trykte burgerboksene blir trykket med CMYK-farger, så du kan velge og vrake fritt i fargevalget, og bruke så mange du vil i designet - helt uten at det koster noe ekstra! Vi trykker burgerboksene med offsettrykk, hvilket gjør at alle burgerboksene blir helt like - fra den første i rekka til den aller siste.  

Burgeresker som tilpasses til deg!

Standardstørrelsen på burgereskene våre er 117x117x80mm, men hvis du leter etter større eller mindre størrelser – ingen grunn til bekymringer! Vi kan også levere dem i større eller mindre størrelser, så du kan servere snadrete sliders eller ekstra store burgere i dem. Vennligst kontakt oss på mail@limepack.no med de spesifikke størrelsene du er ute etter, eller hvis du er i tvil om hvilken størrelse som er den beste til deg.

Burgerboksene kommer med en smart og enkel lukkemekanisme, akkurat slik dem som blir brukt hos McDonald’s®, hvilket betyr at de både åpner og lukker uten noe stress. En annen fordel ved denne mekanismen er at maten holdes trygt på plass uten å skli rundt inni boksen, samtidig som den også bevarer varmen. 

Burgerbokser med eller uten PE-plast? 

Burgerboksene våre er godkjente til matvarer og de er også fettavvisende. Som standard produseres de uten noen form for belegg på innsiden, hvilket gjør dem både resirkulerbare og komposterbare, men burgerboksene kan også fås med et tynt PE-plastbelegg, hvilket gjør dem ekstra fettavvisende overfor flytende/fettete mat. På denne måten kan kundene dine nyte de juicy burgerene sine uten at de skal bekymre seg for at burgerboksen begynner å lekke eller smuldre opp. Det er dog viktig å nevne at med dette plastbelegget vil boksene ikke lengre være resirkulerbare eller komposterbare. 

Produksjon i Europa

Minimum bestillingsantall for burgerboksene er 5.000 stk, og leveringstiden er på 14 uker. Akkurat som alle de andre produktene våre blir burgerboksene også produserte i Europa, hvilket har flere fordeler som eksempelvis lave minimum bestillingsantall og høy kvalitet på produktene. Den korte leveringstiden og CO2-utslippet er også en ekstra bonus! 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Standard størrelse117 x 117 x 80 mm
Er det mulig å få burgerboksene i andre størrelser?Ja, burgerboksene er fullt tilpassbare og kan produseres i både mindre og større størrelser
Papirtykkelse300 gsm
PapirtypeStandard burgerboksene har ikke coating, men kan produseres med PE-plastlag.
PapirfargerHvit/hvit, hvit/kraft & kraft/kraft
TrykkmetodeOffset (CMYK-farger)
Minimum antall5.000 stk.
Antall pr. eske170 stk.
Esker pr. pall36
Antall pr. pall6120 stk.
Kg. pr. pall4,85 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser