Bestseller sandwichpapir med trykk

Gratis utskjæring Biologisk nedbrytbarFettavvisendeVarmesikker
  • Hvitt burgerpapir med logo og design av 'Global Street Food Kitchen'
  • Spesialtrykt hvitt wrappapir med 'Abigail's Donuts' logo

Bestseller sandwichpapir med trykk

Gratis utskjæring Biologisk nedbrytbarFettavvisendeVarmesikker
Stykkpris
Spar
Total 7.520,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Gi kundene dine en herlig opplevelse enten de er på farta, og tar maten med, eller om de nyter den hos dere. Wrappapir med logotrykk (også kaldt sandwichpapir/burgerpapir) er den perfekte måten å presentere maten på og sikre at kundene dine husker deg. Wrappapiret med eget trykk passer til sandwicher, pommes frittes, burgere og en rekke annen mat. Papiret hjelper også med å holde maten varm. 

Velg størrelsen som passer for deg

Produsenten vår trykker alltid papiret i størrelsen 500x335 mm, men det koster ikke noe ekstra hvis du deretter vil skjære papiret på nytt. Du kan for eksempel få 4 stk papir av 250x150 mm til den samme prisen som for en stor. Du kan med andre ord spare en del penger ved å oppdele størrelsen etter papirets opprinnelige størrelse.

© Limepack. Illustrasjon av utskjæring.

Er du usikker på hvilken størrelse som gir mest verdi for pengene eller som passer best til maten du serverer, så kan du ta kontakt med emballasjeekspertene våre og la dem hjelpe deg. Vi hjelper deg også med designet av sandwichpapiret ditt gratis.

Fargetrykket sandwich-papir

Designet på sandwichpapiret blir trykket på den ene siden, men ettersom papiret er laget av et spesielt materiale, vil trykket kunnes ses på begge sider. Vi kan trykke med CMYK-farger eller med Pantone-farger. Som standard bruker vi Pantone-farger når det er opptil to farger på utskriften, men hvis du vil ha mer enn to farger i designet, vil CMYK-farger bli brukt i stedet. Sandwichpapiret vårt kommer i to farger, brun og hvit. Den brune fargen gir et mer naturlig utseende, mens det hvite papiret gir et skarpere utseende.

Sandwichpapir av høy kvalitet, fra 1.000 stk.

Sandwichpapir med logo kan bestilles fra 1.000 stykker men leveringstid på bare 4 uker – men vi leverer ofte raskere enn forventet. Hvis du har en spesifikk tidsfrist, kan du kontakte oss så kan vi sikre at varene blir levert til riktig dato. Sandwichpapiret produseres i Europa, noe som også betyr lavere CO2-utslipp under transport.

Logo-burgerpapiret er ikke belagt plast, noe som påvirker hva det kan brukes til. Selv om wrappapiret passer til flere typer mat, kan for mye væske føre til at papiret blir vått og at det går i stykker. Derfor anbefaler vi ikke at man bruker dette papiret til veldig våt mat, som for eksempel saftige biffer. Papiret kan også brukes i fryseren, stekeovn, grill eller mikrobølgeovn, slik at du kan ha papiret på når du varmer opp for eksempel en panini. 

Ettersom burgerpapiret med trykk ikke er plastbelagt kan det faktisk brytes ned i naturen. Vi anbefaler imidlertid å kaste papiret i søpla, slik at det enten sendes til gjenvinning eller avfallsstasjoner.

Bestill det nye burgerpapiret ditt med trykk

Spar tid og penger og bestill ditt nye sandwichpapir med logo på nettet. Hvis du har spørsmål, er våre emballasjeeksperter klare til å gi deg råd. Vi tilbyr 105% prisgaranti på alle våre produkter for å garantere deg de beste prisene. Vi kan levere gratis i hele Norge, og kan sende til både hjemmeadresser eller forretningsadresser.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse500 x 335 mm
Lengde 500 mm
Bredde 335 mm
Vekt 6,7 gram
Bakgrunnsfarger Hvit eller brun
Papirstyrke (gram pr. kvm) 40 g/m²
Fargesystemer CMYK eller Pantone
Trykkmetode Offset print
Overflate Matt
Hvordan er trykket satt opp? "Registered" (Presis samme sted på hvert papir)
Flour stoffer Nei
Mengder pr. kasse 1000 stk.
Størrelse på kassene 500 x 350 x 350 mm
Vekt pr. kasse 6,7 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser