Sandwichpapir med trykk

Gratis utskjæring FettavvisendeKomposterbar
  • Mattpapir i hvitt med 'White Hart' logotrykk
  • Brunt burgerpapir med personlig trykk
  • Hvitt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo
  • Hvitt burgerpapir med logo og design av 'Global Street Food Kitchen'
  • Spesialtrykt hvitt wrappapir med 'Abigail's Donuts' logo
Mattpapir i hvitt med 'White Hart' logotrykk

Sandwichpapir med trykk

Stykkpris
Spar
Total 7.830,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Gi kundene dine en herlig opplevelse enten de er på farta, og tar maten med, eller om de nyter den hos dere. Wrappapir med logotrykk (også kaldt sandwichpapir/burgerpapir) er den perfekte måten å presentere maten på og sikre at kundene dine husker deg. Wrappapiret med eget trykk passer til sandwicher, pommes frittes, burgere og en rekke annen mat. Papiret hjelper også med å holde maten varm. 

Velg størrelsen som passer for deg

Produsenten vår trykker alltid papiret i størrelsen 500x335 mm, men det koster ikke noe ekstra hvis du deretter vil skjære papiret på nytt. Du kan for eksempel få 4 stk papir av 250x150 mm til den samme prisen som for en stor. Du kan med andre ord spare en del penger ved å oppdele størrelsen etter papirets opprinnelige størrelse.

© Limepack. Illustrasjon av utskjæring.

Er du usikker på hvilken størrelse som gir mest verdi for pengene eller som passer best til maten du serverer, så kan du ta kontakt med emballasjeekspertene våre og la dem hjelpe deg. Vi hjelper deg også med designet av sandwichpapiret ditt gratis.

Fargetrykket sandwich-papir

Designet på sandwichpapiret blir trykket på den ene siden, men ettersom papiret er laget av et spesielt materiale, vil trykket kunnes ses på begge sider. Vi kan trykke med CMYK-farger eller med Pantone-farger. Som standard bruker vi Pantone-farger når det er opptil to farger på utskriften, men hvis du vil ha mer enn to farger i designet, vil CMYK-farger bli brukt i stedet. Sandwichpapiret vårt kommer i to farger, brun og hvit. Den brune fargen gir et mer naturlig utseende, mens det hvite papiret gir et skarpere utseende.

Sandwichpapir av høy kvalitet, fra 1.000 stk.

Sandwichpapir med logo kan bestilles fra 1.000 stykker men leveringstid på bare 4 uker – men vi leverer ofte raskere enn forventet. Hvis du har en spesifikk tidsfrist, kan du kontakte oss så kan vi sikre at varene blir levert til riktig dato. Sandwichpapiret produseres i Europa, noe som også betyr lavere CO2-utslipp under transport.

Logo-burgerpapiret er ikke belagt plast, noe som påvirker hva det kan brukes til. Papiret kan brukes til all mat, men det vil være mindre holdbart hvis det brukes til mer våt mat, som for eksempel en mer saftig burger. Ettersom papiret ikke er plastbelagt kan det også brukes i fryseren, stekeovn, grill eller mikrobølgeovn, slik at du kan ha papiret på når du varmer opp for eksempel en panini. 

Ettersom burgerpapiret med trykk ikke er plastbelagt kan det faktisk brytes ned i naturen. Vi anbefaler imidlertid å kaste papiret i søpla, slik at det enten sendes til gjenvinning eller avfallsstasjoner.

Bestill det nye burgerpapiret ditt med trykk

Spar tid og penger og bestill ditt nye sandwichpapir med logo på nettet. Hvis du har spørsmål, er våre emballasjeeksperter klare til å gi deg råd. Vi tilbyr 105% prisgaranti på alle våre produkter for å garantere deg de beste prisene. Vi kan levere gratis i hele Norge, og kan sende til både hjemmeadresser eller forretningsadresser.

NASKS-GrePro-W1C3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse500 x 335 mm
Lengde 500 mm
Bredde 335 mm
Vekt 6,7 gram
Bakgrunnsfarger Hvit eller brun
Papirstyrke (gram pr. kvm) Hvit papir er 38 g/m², Brunt papir er 40 g/m²
Fargesystemer CMYK eller Pantone
Trykkmetode Offset print
Overflate Matt
Hvordan er trykket satt opp? "Registered" (Presis samme sted på hvert papir)
Flour stoffer Nei
Mengder pr. kasse 1000 stk.
Størrelse på kassene 500 x 350 x 350 mm
Vekt pr. kasse 6,7 kg

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 04.11.2022 (4 uker)

Ekspresslevering

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din.

Bestill nå, velg ekspresslevering ved kassen og motta dette produktet innen 21.10.2022 (2 uker)

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials