Plastkopper med 1 trykkfarge

  • Plastkopp 250 ml med 1-farge trykk
  • Spesialtrykt 350 ml plastkopp med spesialdesign
  • Personlig 450 ml plastkopp med logoen 'Rbabarrab'
  • Plastkopp 550 ml med 1 trykkfarge med 'PURE Juice Bar' logo
Plastkopp 250 ml med 1-farge trykk

Plastkopper med 1 trykkfarge

Stykkpris
Spar
Total 8.130,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Server dine lekre produkter på en stilig måte til kundene dine ved å bruke plastkrus med din egen logo på! Bruk markedsføringsbudsjettet ditt klokt og kjøp dine nye plastkopper med trykk hos Limepack, og få dem levert på bare 7 uker. 

Trykk i opplag fra 1.000 stk.

Produsentene våre bruker en enkel metode for å trykke plastkrus på og kan derfor levere opplag fra 1.000 stk. Disse plastkrusene med én trykkfarge kan bestilles med trykk i enten svart eller hvit.

Plastkrus med tampongtrykk 

For å kunne levere plastkopper fra 1.000 stk. til konkurransedyktige priser, bruker produsentene våre tampongtrykk for å trykke på disse plastkrusene. Dette er fordi tampongtrykk er den trykkmetoden som oftest blir brukt til å trykke på konkave og konvekse overflater. Det betyr at trykket blir påført manuelt og sidene blir trykket en av gangen. Du kan derfor være sikker på at trykket og logoen blir helt tydelig og ser best mulig ut. 

4 forskjellige størrelser

Det er ingen tvil om at hos oss kan du finne akkurat den størrelsen som passer best til dine behov. Vi tilbyr følgende størrelser på plastkoppene: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) og 550 ml (20 oz).

Det spiller derfor ingen rolle om du skal servere mindre smaksprøver i kjøpesenteret, eller om du vil servere øl på en festival. Hos Limepack møter vi alle dine behov! (Plastglassene våre er “coated”, så de egner seg både til alkoholfrie og alkoholholdige drikker.)

Hva brukes disse koppene til?

Mange av kundene våre som velger plastkrus har brukt dem til messer eller lignende arrangementer, hvor de vil presentere smoothiene eller juicene sine på beste vis. Vi hjelper også firmaer som skal holde større interne arrangementer, hvor personlige plastkopper med logo passer godt inn. I den forbindelsen blir koppene ofte brukt til både øl og brus, ettersom koppene ikke gjør at drikken skummer. Den gjennomgående tendensen har vært å bruke dem i forbindelse med både langvarige og kortvarige arrangementer, hvor antallet brukte kopper har variert fra 1.000 til 10.000 plastglass. 

Hva er leveringstiden? 

Vi arbeider hardt for å kunne tilby de laveste leveringstidene mulig, og har derfor standard leveringstid på kun 7 uker! 

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Green Earth Appeal

Produsentene våre jobber med Green Earth Appeal om å plante ett tre per 1.000 kopp de produserer. Dette gjør de for å sikre et så lavt som mulig CO2 fotspor tilknyttet produksjonen av koppene.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er en internasjonal sertifiseringsordning som sikrer at alle produkter som har et FSC-merke kommer fra skoger hvor arbeiderne jobber under ordentlige forhold og at trærne blir felt i samme tempo som de blir plantet.  

 
Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Høyde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topp Ø 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bund Ø 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vekt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materialer PET PET PET PET
Overflate Blank Blank Blank Blank
Trykkmetode Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver Tampong, pantone farver
Farger pr. design 1 1 1 1
Plastglass pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. palle 33 20 16 16

Kassens mål 300 mm x 500 mm x 400 mm 470 mm x 490 mm x 390 mm 540 mm x 490 mm x 390 mm 590 mm x 490 mm x 390 mm
Vekt pr. kasse 9,7 kg 12,25 kg 13,06 kg 16,6 kg
Pallvekt 336 kg 260 kg 224 kg 281 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser