Sushibokser med trykk og rask levering

PE-belagt

Sushibokser med trykk og rask levering

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 5.750,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Løft sushien din til nye høyder med skreddersydde sushibokser med trykk og gjør varemerket ditt gjenkjennelig! Denne tiltalende og unike måten å presentere sushien din på gir retten din et profesjonelt preg og fremhever den gode kvaliteten på produktet ditt. De unike sushiboksene dine vil garantert fange folks oppmerksomhet og få dem til å ønske å prøve den deilige sushien din, og med den deilige smaken og den vakre presentasjonen vil du få kundene dine til å komme tilbake for mer på kort tid! Så hva venter du på? Bestill dine særegne sushibokser fra bare 100 stykker i dag og motta dem innen 4 uker. 

Skap det perfekte utseendet på takeaway-sushiboksene dine

Det finnes ingen grenser når det gjelder å skape ditt design med oss. Uansett hvilket utseende du ønsker på sushiboksene dine, enten det er fargerikt og dristig eller enkelt og klassisk, lover vi at du kan få det med våre ubegrensede designalternativer. Vil du at designet ditt skal vise hva som gjør deg spesiell? Få trykket logoen din, en beskjed eller andre unike elementer og representer varemerket ditt på alle mulige måter!

Drømmer du om et levende design med mange farger på sushiboksene dine? Da har du nå sjansen til å gjøre det til virkelighet! Sushiboksene trykkes med CMYK-farger, noe som gjør at du ikke bare kan få alle fargene du vil, men til og med så mange du vil - uten ekstra kostnad. Hvis det ikke er mengden farger som er viktig i designet ditt, og du i stedet foretrekker et enkelt design med få, men veldig spesifikke farger, kan sushiboksene også trykkes med Pantone til en ekstra kostnad. Pantone garanterer at fargene du velger blir perfekte hver gang og akkurat slik du forestilte deg. Enten du velger CMYK eller Pantone, vil det endelige trykket på sushiboksene dine se helt fantastisk ut!

Våre sushibokser har en matt overflate som gir dem en naturlig og stilig finish. Men husk at med digitaltrykk - trykkmetoden som brukes til sushiboksene våre - kan overflater med mørke farger bli litt blanke. 

Praktiske og holdbare sushibokser i 3 størrelser

Sushiboksene er tilgjengelige i tre størrelser for å imøtekomme forskjellige porsjoner sushi: liten (50 x 210 x 50 mm), medium (100 x 210 x 50 mm) og stor (150 x 210 x 50 mm). Vår minste sushiboks er egnet til en person og har den ideelle størrelsen til en enkelt sushirull eller til og med to. Den lille størrelsen gjør dem superlette og enkle å bære, og er derfor en praktisk løsning for de som kanskje ønsker å nyte sushi på farten. De mellomstore sushiboksene er en flott størrelse til et lett måltid som er akkurat nok til å tilfredsstille sushisuget. Den største sushiboksen er ideell til dem med stor appetitt og har plass til flere makiruller, nigiri og tilbehør som wasabi og tangsalat. 

Takket være det tettsluttende lokket på sushiboksene kan kundene dine holde sushien fersk og trygg når de tar den med seg. I tillegg har boksene et PE-belegg på innsiden som gjør dem motstandsdyktige mot fett og væsker. Dette belegget gir sushiboksene ekstra holdbarhet og gjør det mindre sannsynlig at de revner eller begynner å lekke. 

Sushiboksene er svært allsidige og kan være en god emballasjeløsning til mange andre typer mat også. De kan for eksempel brukes til wraps og smørbrød, men også til smultringer og bakevarer som muffins og småkaker. Og hvis du leter etter sushibokser med andre dimensjoner, så trenger du ikke bekymre deg - vi kan lage skreddersydde bokser mot en ekstra kostnad. I dette tilfellet er du mer enn velkommen til å kontakte oss med de spesifikke dimensjonene du leter etter! 

Bestill dine tilpassede sushibokser fra bare 100 stk.

Du kan bestille sushibokser med ditt eget unike design fra bare 100 stykker! Takket være vår lave minimumsbestillingsmengde trenger du ikke å forplikte deg til større bestillinger, noe som betyr at du ikke trenger å bruke unødvendige penger på store mengder sushibokser som du ikke har bruk for. En annen fordel er at du kontinuerlig kan eksperimentere med og gjøre nødvendige justeringer av designet ditt til du føler at du har oppnådd det helt perfekte. I tillegg lar vår lave minimumsbestilling deg også endre designet ditt så ofte du vil, slik at du for eksempel kan tilpasse det til sesongen, eller til og med endre logoen eller budskapet ditt fra tid til annen!

Størrelse Liten Middels Stor
Mål 50 x 210 x 50 mm 100 x 210 x 50 mm 150 x 210 x 50 mm
Utskriftsmetode Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss. Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss. Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss.
Papir PE-belagt PE-belagt PE-belagt
Overflate Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut. Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut. Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut.
Er utskrift med Pantone tilgjengelig? Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge. Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge. Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge.
Minste bestillingsmengde 100 stk. 100 stk. 100 stk.
Er det mulig å lage spesialtilpassede esker? Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm
Størrelse utbrettet eske 23,6 x 31,0 cm 33,5 x 31,0 cm 43,6 x 31,0 cm
Størrelse brettet eske 5,0 x 21,0 x 5,0 cm 10,0 x 21,0 x 5,0 cm 15,0 x 21,0 x 5,0 cm
Antall per eske 850 stk. 850 stk. 800 stk.
Størrelse på eske 36,5 x 36,0 x 42,5 cm 36,5 x 36,0 x 42,5 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm
Vekt på esken 17kg 18kg 28kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser