Kakeesker med logo

PE-belagt
Stykkpris
Spar
Total 3.138,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Vil du få de deilige kakene dine til å se enda mer fristende ut? Da er kakeesker med din helt egne logo prikken over i-en som gir en ekstra dose sødme til enhver dessert! Dine personlige kakeesker vil få kakene dine til å se like fantastiske ut på utsiden som de smaker på innsiden, og vil garantert tiltrekke seg kunder som står i kø for å få en smak av de deilige kreasjonene dine.

Få kakeesker i fullt tilpassbare størrelser

Hvis du leter etter den perfekte størrelsen for å servere de søte kreasjonene dine, trenger du ikke lete lenger. Kakeboksene våre kommer i tre forskjellige størrelser, så uansett hvilke varer du selger i kakebutikken, bakeriet eller konditoriet ditt, garanterer vi at det finnes en størrelse som passer alt hva du serverer. 

Kakeboksene er tilgjengelige i følgende størrelser:

  • Liten: 92 x 100 x 58 mm 
  • Medium: 120 x 131 x 77 mm
  • Stor: 135 x 147 x 85 mm  

Våre små kakebokser er perfekte til kakestykker, makroner og små bakverk, og kan også brukes til å pakke med seg et stykke brownie eller en smultring. Alt i alt er de helt supre til mindre dessertporsjoner og minidesserter av alle slag! Hvis du leter etter noe litt større som kan passe til noen blandede bakverk eller andre bakevarer som muffins, er de mellomstore kakeboksene et ideelt valg. Den største kakeboksen kan romme en hel del syndige desserter, for eksempelvis en liten firkantet kake, flere cupcakes toppet med kremet glasur og mange andre desserter.

Passer ingen av våre størrelser til dine behov? Det er ingen grunn til bekymring! Vi kan tilpasse kakeboksene til de nøyaktige dimensjonene du trenger for en ekstra kostnad. Ta kontakt med oss på mail@limepack.no og la oss hjelpe deg med å gjøre dessertene dine enda mer spesielle med den perfekte tilpassede kakeboksen.

Gjør inntrykk med et unikt design  

Våre uendelige designalternativer lar deg lage et design som passer perfekt til kakene dine og representerer merkevaren din på best mulig måte! Er det et morsomt og fargerikt design med alle regnbuens farger eller et enkelt og elegant design med få farger som best gjenspeiler dine søte kreasjoner? Uansett hvilken stil du går for, er det ingen grenser for hva du kan gjøre med designet ditt. Kakeboksene er trykt med CMYK, slik at du kan ha så mange farger i designet ditt som du vil. Og det beste er at uansett hvor mange farger du bruker, vil prisen alltid være den samme! På den annen side, hvis det ikke er mange, men noen få veldig spesifikke farger du vil bruke i designet ditt, kan vi også trykke kakeboksene med Pantone-farger for en ekstra kostnad per farge. 

Kakeboksene har en matt overflate som gir dem et elegant og profesjonelt utseende. Det er imidlertid viktig å nevne at ettersom de er digitalt trykt, kan de ha en litt blank overflate hvis det er brukt mye blekk i designet.

Den perfekte og praktiske emballasjen for enhver søt godbit

Kakeeskerne har et PE-belegg på innsiden som gjør dem ekstra holdbare, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at fuktighet eller fett fra de deilige kakene eller smultringene dine skal ødelegge dem. I tillegg sørger den tette lukkingen for at kundenes søte godbiter holder seg både friske og trygge når de transporteres fra ett sted til et annet. Og det beste av alt? Emballasjen din holder seg flott! 

Få gratis vareprøver

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Bestill en gratis prøveeske i dag og motta den innen en uke! Dette gjør at du kan prøve ut alle 3 størrelser av kakeesker med produktet ditt, slik at du kan bestemme deg for den perfekte størrelsen før du bestiller. Du får også se og føle våre kakebokser på nært hold og teste den gode kvaliteten.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse Liten Middels Stor
Mål 92 x 100 x 58 mm 120 x 131 x 77 mm 135 x 147 x 85 mm
Utskriftsmetode Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss. Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss. Digitaltrykk (CMYK). Offset- og flexotrykk er også mulig ved større opplag. Ta i så fall kontakt med oss.
Papir PE-belagt PE-belagt PE-belagt
Overflate Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut. Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut. Matt. Digitaltrykk kan imidlertid få fargene til å se litt blanke ut.
Er utskrift med Pantone tilgjengelig? Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge. Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge. Ja, mot en kostnad på 100 euro per farge.
Minste bestillingsmengde 100 stk. 100 stk. 100 stk.
Er det mulig å lage spesialtilpassede esker? Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris av 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm
Størrelse utbrettet eske 32,6 x 21,6 cm 42,8 x 28,3 cm 48,1 x 31,7 cm
Størrelse brettet eske 9,2 x 10,0 x 5,8 cm 12,0 x 13,1 x 7,7 cm 13,5 x 14,7 x 8,5 cm
Antall per eske 1600 pcs 950 pcs 750 pcs
Størrelse på eske 45,5 x 36,5 x 49,0 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm
Vekt på esken 28kg 28kg 28kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser