Pommes frites-begre med trykk

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
Pommes frites-bokser i 2 farger

Pommes frites-begre med trykk

Biologisk nedbrytbarFettavvisende
Stykkpris
Spar
Total 27.500,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Leter du etter nye og unike måter å servere pommes frites på i restauranten din? Du trenger ikke lete lengre! Våre pommes frites-holdere med personlig trykk kan brukes i mange forskjellige sammenhenger, og passer ikke bare bra til å servere pommes frites – de er også ideelle til andre typer snacks som chips, løkringer, mozzarella sticks, og mye mer!

Lek deg frem med farger og inspirasjon, og skap et design til pommes frites-holderne dine som får folk til å ta et ekstra titt når de ser hvordan de deilige snacksene dine blir servert!

Pommes frites-holdere med et naturlig eller et fargerikt look? Du bestemmer! 

Ønsker du at pommes frites-holderene dine skal ha et enkelt, rustikt og naturlig look, eller foretrekker du et fargerikt og spenstig utseende? Basert på dette kan du starte med å velge mellom hvitt eller brunt papir til holderne dine, og gå videre med å skape et design som viser varemerket ditt i sitt ess.

Vi produserer normalt pommes frites-holderene våre i hvitt papir, ettersom dette tillater en uendelig mulighet for forskjellige fargekombinasjoner. Derfor anbefaler vi også dette hvis målet ditt er å få trykket et friskt og fargerikt look. Hvis du går etter et litt mer rustikt og nedtonet look, er det brune kraftpapiret ideelt. Hvis du ønsker å gå helt ut med designet, kan vi også trykke innsiden av pommes frites-holderene, men vær oppmerksom at dette medfører en ekstra kostnad. 

Pommes frites-holderne våre blir trykket med CMYK-farger og fullfargetrykk, hvilket gir deg lov til å virkelig være helsprø og velge så mange farger du vil ha i designet – uten at det koster deg en krone ekstra. Holderene blir trykket med offsettrykk, hvilket ikke bare sikrer et trykk av høy kvalitet som med garanti vil se tipp topp ut, men trykkmetoden betyr også at hver eneste pommes frites-holder vil se helt like ut. 

Fettavvisende PE-belagte pommes frites-holdere

Pommes frites-holderene våre kommer som standard uten PE-belegg, men de er fettavvisende og matsikre. Hvis du ønsker å bruke holderene til å servere cheese fries eller annet snadder, så kan vi også lage dem med et PE-belegg. Med PE-belagte pommes frites-holdere er det ingen grunn til bekymring om at eventuelt fett lekker gjennom og gir kundene dine en grisete opplevelse. 

Pommes-frites holdere med personlig trykk i alle størrelser  

Vår standard pommes frites-holder har de følgende målene: 10,7 cm i høyden, 4,95 cm i dybden og 8,5 i bredden. Har du bruk for en annen størrelse? Ingen grunn til panikk! Pommes frites-holderene kan endres på alle måter, også i størrelsen - så vi kan produsere dem i hvilken som helst størrelse du ønsker.

Pommes frites-holderene blir sendt ut flatpakket, hvilket sparer plass under transport og oppbevaring. De er dog veldig lette å sette sammen! Alt du trenger å gjøre er å gi dem et lite skubb på siden, så er de klar til bruk med det samme. 

Pommes frites-holderene er laget på den måten at de blir limt sammen på sidene. Dette er altså viktig å holde i bakhodet når man lager designet, især hvis du vil ha tekst på siden av holderen. Baksiden overlapper forsiden litt ved limkanten, hvilket kan bety at eventuell tekst eller små detaljer kan bli skåret litt i på midten. Hvis du er i tvil om hvordan designet ditt vil se ut på holderene, eller har bruk for hjelp i forhold til dette, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på mail@limepack.no 

Pommes frites-holdere produsert i Europa

Pommes frites-holderene våre har et minimum bestillingsantall på 5.000 stk, og en leveringstid på 14 uker. Vi samarbeider kun med europeiske produsenter, hvilket gir oss muligheten til å kunne tilby produkter av høy kvalitet med lave minimum bestillingsantall. En ekstra fordel ved europeisk produksjon er også at kundene er nær oss, hvilket betyr at transporten er både kort og miljøvennlig.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

 
Standard størrelse107 x 49,5 x 85,5 mm
Er det mulig å få pommes frites-begrene i andre størrelser?Ja, pommes frites-begrene er fullt tilpassbare og kan produseres i både mindre og større størrelser.
Papirtykkelse300 gsm
PapirtypeStandard pommes frites-begrene har ikke coating, men kan produseres med PE-plastlag.
PapirfargerHvit & kraft
TrykkmetodeOffset (CMYK-farger)
Minimum antall5.000 stk.
Antall pr. eske1.120 stk.
Esker pr. pall44
Eske dimensjoner560 x 400 x 180 mm
Antall pr. pall49.280 stk.
Kg. pr. pall411,2 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser