Bionedbrytbare dobbeltlags pappkrus med trykk

Resirkulert papirResirkulerbare
  • 240 ml matt BIO-dobbeltlags pappkrus med logotrykk
  • 240 ml blank BIO-dobbeltlags pappkrus med logotrykk
  • Miljøvennlig 350 ml bio-pappkrus med din logo
  • Bionedbrytbart dobbeltlags pappkrus 350 ml med trykk
  • BIO+FSC matt dobbeltlags pappkrus 450 ml med trykk
  • BIO+FSC blank dobbeltlags pappkrus 450 ml med trykk
240 ml matt BIO-dobbeltlags pappkrus med logotrykk

Bionedbrytbare dobbeltlags pappkrus med trykk

Stykkpris
Spar
Total 9.720,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Leter du etter pappkrus som egner seg for ekstra varme drikkevarer, hvor man ikke trenger å bekymre seg for at det blir vanskelig å holde koppen fordi den er for varm? Hvor du kan servere deilige drikker, samtidig som du viser frem selskapet ditt og deres budskap? Da er dobbeltlags pappkrus det riktige valget for deg!

Dobbeltlags pappkrus blir hovedsakelig brukt til å servere kaffe, te og andre drikkevarer med høy temperatur, som det ellers er vanskelig å holde i, i andre typer kopper. Disse pappkrusene gir deg også muligheten til å fremme et mer eksklusivt og luksuriøst image med den blanke overflaten.

Når det kommer til bæredyktighet: Gjenbrukt, gjenbrukbar, komposterbar

De vanlige dobbeltlagspappkrusene våre har et tynt plastlag på innsiden av koppen. Men hos Limepack lager vi bionedbrytbare pappkrus, og vi gjør dem gjenbrukbare og komposterbare ved å bytte ut det tynne PE-eller PLA-laget med en vannbasert coating. Noe som også gjør de plastfrie pappkoppene våre mer bæredyktige sammenlignet med vanlige pappkrus er at de ikke inneholder olje, hvilket fører til et lavere CO2-utslipp under produksjonen av dem. I tillegg er papiret vi bruker til yttersiden av dobbeltlagskoppene med trykk våre laget av gjenbrukspapir som også gjør at papiret er litt grånyansert i stedet for helt kritthvitt.

Merking av BIO-pappkopper

Den 3. juli 2021 ble Engangsplastdirektivet innført, hvilket betyr at alle kopper som inneholder plast, eller materialer med samme effekt som plast, skal merkes med en etikett som sier “inneholder plast”. Våre BIO-pappkrus inneholder en veldig liten grad av plast i samme grad som det finnes plast i blekk, men siden loven er veldig uspesifikk, har det ikke vært mulig for oss å avgjøre om våre BIO pappkrus er unntatt fra denne etiketten. Dersom du likevel ikke ønsker etiketten på koppene dine, kan vi produsere pappkopper uten etikett, men da på din egen risiko. 

Stor designfrihet uten ekstra kostnader

Offsettrykk er en av de mest brukte trykkmetodene når det skal trykkes i store volumer. Dette er fordi offsettrykk sikrer helt ensartet design fra både den første koppen til kopp nummer 10.000. Du kan samtidig med den høye kvaliteten nyte stor frihet i designprosessen, fordi vi bruker full-farge trykk, hvor du kan bruke nesten hvilken som helst farge i designet ditt. Uendelige designmuligheter, mens du samtidig ikke trenger å betale ekstra per farge du velger å bruke.

For å gi deg enda flere muligheter med trykket på dobbeltlags koppene kan vi tilby dem i to typer overflater; blank og matt. Disse to forskjellige overflatene gir deg muligheten til å designe unike og flotte pappkrus. Er du ute etter et mer naturlig utseende er den matte overflaten det rette valget, men foretrekker du at merkevaren din skal være mer iøynefallende, er den blanke overflaten din vinner!

NASCD-PapCup-DP08M4K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

I dette avsnittet kan du sjekke hvilke sertifiseringer produktene våre har. De har større betydning på kvaliteten og bæredyktigheten enn man ofte tror. 


Good manufacturing practice

Dette er en organisasjon som utdeler sertifiseringer til både produksjon av emballasje til medisiner og til matvare emballasje. Sertifiseringen handler om at kvaliteten av produktene lever opp til forbrukerens standarder. 

ISO 9001:2015

ISO-sertifiseringer er kjent rundt i hele verdenen, og særlig ISO 9001:2015 er kjent som en indikator for kvaliteten av ens produkter. Dette skyldes at sertifiseringen legger vekt på en lang rekke prinsipper for kvalitet. 

ISO 14001:2015

Denne ISO-sertifisering handler om bæredyktighet, spesifikt miljøpåvirkningen av produksjonen og om den lever opp til stadig stigende krav. 

FSC®

FSC er kjent fra mange forskjellige papir produkter, da de heldigvis har fått en stor utbredelse. FSC arbeider for at skogsbruket hvor papiret kommer fra har en positiv påvirkning på lokalmiljøet, skogen og medarbeiderne. Vi er FSC-sertifisert under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Dette er en sertifisering som sikrer at emballasjen lever opp til noen grunnleggende krav omkring matvarekontakt, og at det ikke er noen sunnhetsfarlige stoffer i emballasjen. Det betyr at både limen, papiret og blekket er godkjent til å komme i kontakt med mennesker og mat. 

Størrelse240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Høyde 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (topp) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bunn) 51 mm 59 mm 59 mm
Vekt 10,97 g 14,82 g 18,83 g
Overflate Blank eller matt Blank eller matt Blank eller matt
Trykkmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antall/sleeve 25 20 20
Antall/eske 500 500 500
Vekt pr. eske, kg 6,68 9,09 11,06
Størrelse pr. eske 415x335x510mm 566x368x515mm 564x366x610mm
Esker pr. pall 24 16 12
Antall pr. pall 12.000 8.000 6.000

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.09.2022 (4 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials