Bionedbrytbare enkeltlags pappkrus med trykk

Resirkulerbare
  • Biologisk nedbrytbar 115 ml pappkrus med logo i rødt og hvitt for espressoshots
  • 240 ml biologisk nedbrytbar papirkopp med din logo i grønt og hvitt
  • BIO-enkeltlags pappkrus 350 ml med trykk
240 ml biologisk nedbrytbar papirkopp med din logo i grønt og hvitt

Bionedbrytbare enkeltlags pappkrus med trykk

Stykkpris
Spar
Total 8.880,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Leter du etter biologisk nedbrytbare pappkrus som kan brukes til en rekke forskjellige formål? Pappkrus som kan hjelpe til med effektiv markedsføring og samtidig skape mer synlighet rundt virksomheten din? Da er Limepacks enkeltlags pappkrus med personlig trykk den rette løsningen for deg!

Enkeltlags pappkrus er som oftest brukt til å servere kalde drikkevarer eller andre drikkevarer som ikke har veldig høy temperatur. Med andre ord er de perfekte til en cappuccino, eller et glass brus eller juice.

Bionedbrytbar, gjenvinnbar og plastfri coating

Denne formen for pappkrus blir bare produsert i bionedbrytbare og gjenvinnbare materialer. Dette gjør vi ved å skifte ut beskyttelseslaget av plast som sitter på innsiden av koppen med et vannbasert lag. Den primære ressursen som blir brukt til våre komposterbare pappkrus er helt alminnelig papir. Det vannbaserte laget blir laget ved å blande kjemikalier med papirmasse i en vannbeholder som blander det sammen til det formes en tynn coating. Dette laget kan så brukes inni krus som disse, og gjør at de er holdbare til både varme og kalde drikkevarer. 

Den helt klare fordelen ved plastfrie pappkrus er at det ved produksjonen av disse ikke blir brukt noen former for fossile brennstoff, og dette betyr at utslippet av metangass er veldig lite under produksjonen. Så ikke bare hjelper det å velge disse koppene med å redusere plastavfall og engangskopper som bare ender opp på søppeldynga og ikke på de riktige gjenvinningsstasjonen, men de kan også visse steder redusere avfallsavgifter siden de kan gjenvinnes. Pappkrusene er altså bionedbrytbare og komposterbare. Dette betyr dog på ingen måte at vi oppfordrer til å kaste krusene i naturen – de skal gjenvinnes og resirkuleres på gjenvinningsstasjonene.

Merking av BIO-pappkopper

Den 3. juli 2021 ble Engangsplastdirektivet innført, hvilket betyr at alle kopper som inneholder plast, eller materialer med samme effekt som plast, skal merkes med en etikett som sier at produktet “inneholder plast”. Våre BIO-pappkrus inneholder en veldig liten grad av plast i samme grad som det er plast i blekk, men siden loven er veldig uspesifikk, har det ikke vært mulig for oss å avgjøre om våre BIO pappkrus er unntatt fra denne regelen og derfor etiketten. 

Enkeltlag pappkrus med fullfarge trykk

Ved produksjonen av enkeltlags pappkrus benytter vi oss av trykkmetoden «offsettrykk». Dette gir trykk i høy kvalitet både ved store og små bestillinger. I tillegg bruker vi CMYK-farger for å kunne tilby deg som kunde et bredt utvalg av farger og uendelig med designmuligheter. En ekstra fordel er at du kan velge så mange farger du vil, uten noen ekstra kostnader!

Biologisk nedbrytbare pappkrus i 5 størrelser

Vi kan lage våre BIO-enkeltlag pappkrus i 5 forskjellige størrelser, noe som gir et fantastisk bredt utvalg av bruksmuligheter. Vi kan lage enkeltlags pappkrus i 115 ml (4 oz), 210 ml (7 oz), 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz). De forskjellige størrelsene lages som utgangspunkt alle med den samme papirtykkelsen, men leter du etter tykkere enkeltlags pappkrus til et helt spesielt formål, så hjelper vi deg naturligvis også med det.

BIO: et enkelt valg

Det skal ikke være vanskelig å ta miljøvennlige valg. Derfor har vi valgt å jobbe utelukkende med europeiske produsenter. Dette lar oss tilby høy kvalitet og ansvarlig produksjon, og vesentlige lavere CO2 utslipp tilknyttet frakt i forhold til å få fraktet varer fra fjerntliggende land. Som en ekstra bonus medfører dette at standardleveringen vår kan skje innen 4 uker, men har du det travelt skal vi nok finne en løsning på dette også. Du kan bestille antall fra kun 1.000 stk, og til syvende og sist bestille pappkrus fra oss med god samvittighet.

For oss i Limepack handler det ikke bare om at selve produktet skal være av topp kvalitet, men også bestilling og designprosessen. Vi har derfor gjort det enkelt for deg å laste ned designmaler som du raskt kan legge ved designet sammen med bestillingen din. Selvfølgelig hjelper vi deg også gjerne med å lage designet og du trenger i så fall bare å legge ved designfilene du ønsker på koppen, så sender vi deg et 3D-utkast til godkjenning før vi setter i gang produksjonen. Det kan rett og slett ikke bli lettere å skreddersy sine egne pappkrus!

NASCD-PapCup-SP08M4K

Dataark

configuration
step - receive 3d

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Nedenfor kan du lese om de sertifikatene denne produsenten har i deres produksjonsanlegg av pappkrus. 


Good manufacturing practice

GMP er en garanti og i utgangspunktet en enhet som kontrolerer at produsenten garanterer forbrukersikkerhet av produktene sine. Det er et kvalitetsstempel og et bevis på at produktene lever opp til standarder som forbrukerne stiller. 

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 er et kvalitetssystem sertifikat. Det blir ved dette sertifikatet kontrollert at systemet lever opp til en lang rekke prinsipper. Det kan f.eks. være ift. at produktene har en jevn og høy kvalitet. 

ISO 14001:2015

Dette er i motsetning til ISO 9001:2015 et sertifikat som sikrer at produksjonen oppfyller en viss miljøytelse og at de kontinuerlig forbedrer denne ytelsen. Dette sikrer at produsenten lever opp til sitt miljøansvar. 

FSC®

FSC står for Forest Stewardship Council®, som er en selvstendig organisasjon etablert med fokus på at papirindustrien sørger for at deres medarbeidere og skogene har gode vilkår. Dette innebærer at det ikke blir felt flere trær enn det blir gjenplantet og at skogproduksjonen støtter lokalmiljøet. Vil du vite mer om FSC kan du lese dette blogginnlegget.Vi er FSC-sertifisert under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC. 

UNI EN 15593:2008

Dette er et emballasje sikkerhets kontrollsystem, som er en standard for hvordan man som produsent som minimum skal sikre at matvare emballasje lever opp til kravene for matvarekontakt emballasje. 

størrelse115 ml / 4 oz210 ml / 7 oz240 ml / 8 oz350 ml / 12 oz450 ml / 16 oz
Høyde 60 mm 95 mm 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (topp) 62,5 mm 70 mm 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bunn) 45 mm 45 mm 51 mm 59 mm 59 mm
Vekt 4,41 G 6,80 G  7,10 G  9,34 G 11,90 G
Overflate Matt Matt Matt Matt Matt
Trykkmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antall/sleeve 50 50 50 50 50
Antall/boks 1000 2500 1000 1000 1000
Vekt pr. eske, kg 4,25 13,00 8,39 11,63 13,56
Størrelse pr. eske 310x248x330mm 390x390x640mm 415x335x410mm 455x364x514mm 564x366x545mm
Esker pr. pall 66 45 30 16 12
Antall pr. pall 66.000 45.000 30.000 16.000 12.000

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.09.2022 (4 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials