Dobbeltlags pappkrus med logo

Resirkulert papir
  • 240 ml matt dobbeltlags pappkrus med logotrykk
  • 240 ml blank dobbeltlags pappkrus med logotrykk
  • 350 ml dobbeltlags pappkrus med din logo
  • 350 ml dobbeltlags pappkrus med trykk
  • 450 ml matt dobbeltlags pappkrus med trykk
  • 450 ml blank dobbeltlags pappkrus med trykk
240 ml matt dobbeltlags pappkrus med logotrykk

Dobbeltlags pappkrus med logo

Stykkpris
Spar
Total 6.120,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Forskjellen mellom pappkrus med enkel og dobbel vegg er det ekstra laget av papp på dobbeltlagskruset. Det ekstra laget gjør at det er mer komfortabelt å ta med varm drikke to-go, fordi det på dobbeltlagskrusene er et lite luftlag mellom de to lagene, hvilket gir en isolerende effekt. I tillegg holder drikken seg varm en del lengre i krusene med dobbeltlag.

Pappkrus med logo til utallige formål

Dobbeltlagskrusene er spesielt godt egnet til å servere kaffe, te eller andre varme drikker. Det ekstra laget sikrer muligheten til å komfortabelt kunne ta med seg drikken på farten, uten at man føler at man har behov for en ekstra ”sleeve” til koppen. På denne måten kan du bruke hele koppen til å vise frem designet ditt. I tillegg til den matte overflaten kan dobbeltlags pappkrusene også bestilles med en blank (belagt) overflate, noe som gir koppen et skinnende og klart utseende. Mange av kundene våre som bruker pappkrus med dobbellag, er kafeer og virksomheter som gjerne vil vise frem logoen sin på en mer eksklusiv måte. 

Pappkrus med trykk i alle regnbuens farger!

Takket være bruken av CMYK-farger under offsettrykk av pappkrusene, har du full kreativ frihet under designprosessen. Dette betyr at du kan velge så mange farger som du ønsker på krusets design uten at dette koster deg noe ekstra, og at hele koppen kan trykkes i farger. Ingen av fargene våre fragir lukt eller smak.

Produksjon i Europa

For å sikre de beste prisene, den raskeste leveringen, høyeste kvaliteten og de laveste mulige minimumbestillingene samarbeider vi utelukkende med europeiske produsenter. Alle produsentene våre er ISO-sertifisert og produseres i tråd med standarer for bærekraft og krav til kvalitet. En annen vesentlig fordel ved europeisk produksjon er de lavere CO2 utslippene tilknyttet transporten sammenlignet med transport fra andre kontinenter. 

Biologisk nedbrytbare pappkrus

Vi har muligheten til å produsere pappkrusene våre i et bærekraftig, biologisk nedbrytbart materiale. Nedbrytbare pappkrus er 100% kompostbare i utvalgte industrielle komposteringsmaskiner. I tillegg har dette materialet lavere CO2  utslipp under produksjonen sammenlignet med fremstillingen av vanlige pappkrus.  

Stort utvalg størrelser av dobbeltlags pappkrus

Vårt brede utvalg av pappkrus gjør det mulig å finne den helt riktige løsningen for deg. Vi tilbyr dobbeltlagskrusene i 3 forskjellige størrelser: 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz), som alle kan bestilles både standard og biologisk nedbrytbare, og i både en matt og blank overflate. 

Alle krusene er perfekte til når du er på farten, og ettersom størrelsene varierer, kan de brukes til en rekke forskjellige formål. 240 ml-koppen er perfekt til små kopper kaffe på messer og/eller kaffebarer som ønsker å tilby flere størrelser. 350 ml – den mellomstore koppen – brukes mye av kafeer som kun tilbyr en størrelse ”to-go” kopp, eller til pop-up arrangementer. Koppen på 450 ml gjør inntrykk med sin store størrelse, men brukes også til mye, for eksempel av butikker, bakerier og kafeer. 

Vi gjør pappkrus tilgjengelige for alle 

Vi ønsker å gjøre pappkrus tilgjengelige for alle, og tilbyr derfor lave minimum bestillingsantall fra kun 1000 stk., i alle størrelser. Standard leveringstid er på 4 uker, men hvis du har det travelt, kan du ta kontakt med oss på mail@limepack.no. Vi har de laveste prisene på markedet, og skulle du mot forventning finne noe billigere, matcher vi prisen. Sist men ikke minst, ønsker vi å gjøre bestillingen av pappkrus lekende lett ved å tilby en enkel prosess for å kjøpe og designe koppene. 

Vil du lage designet selv? Det er helt greit! Bare last ned designmalen og legg den ved ordren din. Ellers vil vi mer enn gjerne hjelpe deg skape det perfekte designet. Send oss en mail med dine ønsker, så setter vi i gang med det samme! Før vi sender det til produksjon mottar du et 3D-utkast for godkjennelse. 

NASCD-PapCup-DW08M3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Alle pappkrusene våre er laget i tråd med EU’s produksjonstandarder og reguleringer for mat og drikke emballasje. Våre eksklusive samarbeid med høyt kvalifiserte produsenter gir oss følgende verdifulle sertifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)  

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internasjonalt skog sertifiseringssystem som sikrer at tre- og papirprodukter som har FSC-merket kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.

Produsentene vi jobber med har FSC-sertifisert produksjonsanleggene sine og bruker FSC-papir når de produserer bio-kartong.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Størrelse240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Høyde 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (topp) 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bunn) 51 mm 59 mm 59 mm
Vekt 10,97 g 14,82 g 18,83 g
Overflate Blank eller matt Blank eller matt Blank eller matt
Trykkmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antall/sleeve 25 20 20
Antall/eske 500 500 500
Vekt pr. eske, kg 6,68 9,09 11,06
Størrelse pr. eske 415x335x510mm 566x368x515mm 564x366x610mm
Esker pr. pall 24 16 12
Antall pr. pall 12.000 8.000 6.000

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.09.2022 (4 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials