Enkeltlags pappkrus med logo

  • 115 ml enkeltlags to go pappkrus med dit logo
  • 240 ml enkeltlags pappkrus i grønt og hvit med logotrykk
  • Enkeltlags pappkopper i blått og hvit med dit logotrykk
  • 450 ml enkeltlags pappkrus i brun og hvit med trykk
240 ml enkeltlags pappkrus i grønt og hvit med logotrykk

Enkeltlags pappkrus med logo

Stykkpris
Spar
Total 5.400,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Grunnet de utrolig lave prisene og de mange anvendelsesmulighetene er våre enkeltlags pappkrus med logo vårt mest populære produkt blant kundene våre. Kundene våre – særlig selskaper og organisasjoner - bruker dem til en rekke forskjellige formål, inkludert interne og eksterne markedsføringsaktiviteter som f.eks. messer, firmasamlinger og private fester.

Alt fra kalde til varme drikker (f.eks. juicer, smoothier og kaffe) kan serveres i enkeltlags pappkrus. Denne typen pappkrus er en smart og effektiv måte å reklamere for virksomheten din på. Du finner en forklaring på forskjellen mellom pappkrus med enkelt og dobbelt lag på hjemmesiden vår.

Pappkrusene kan også bestilles i en spesialversjon for å servere alkoholholdige drikkevarer. Ta gjerne kontakt med oss på mail@limepack.no for mer informasjon om dette. 

Pappkrus med trykk i alle regnbuens farger! 

Alle pappkrusene våre er trykket ved bruk av en tradisjonell offsettrykk metode, og vi trykker med CMYK-farger. Dette gir deg muligheten til å bruke enhver farge du måtte ønske i designet ditt, helt uten ekstra kostnader. Det settes med andre ord ingen begrensninger på din kreativitet! Blekket vi bruker har verken lukt eller smak. Våre enkeltlags pappkrus med logo har en matt overflate som gir dem et naturlig utseende.

Produksjon i Europa 

Vi samarbeider utelukkende med produsenter innenfor EU, ikke bare for å sikre de beste prisene, men også for å sikre at vi kan tilby rask levering og lave minimumsordreantall. Ettersom alle våre pappkrus med trykk er produsert i Europa, har vi også lavere CO2 utslipp i forhold til transport. Dette er bra for både deg og miljøet.

Biologisk nedbrytbare pappkrus 

Vi har muligheten til å produsere pappkrusene våre i et bæredyktig, biologisk nedbrytbart materiale. Dette innebærer ikke at pappkrusene brytes ned hvis de kastes i naturen, men heller at de kan oppløses i industrielle kompostmaskiner.

Fordelen ved dette er at biologisk nedbrytbare pappkrus har lavere CO2-utslipp i tilknytning produksjonen sammenlignet med produksjonsprosessen til normale pappkrus. 

Stort utvalg av enkeltlag pappkrus med logo 

Hos Limepack jobber vi kontinuerlig for å tilby de beste produktene og har derfor pappkrus i et stort utvalg av størrelser.  Våre enkeltlagskrus kommer i fem forskjellige størrelser,  115 ml (4 oz), 210 ml (7 oz), 240 ml (8 oz), 350 ml (12 oz) og 450 ml (16 oz).

115 ml-koppen er perfekt til et shot sterk espresso.

210 ml-koppen passer derimot perfekt til en kopp kaffe fra storhusholdnings-kaffemaskin.

240 ml-koppen er vår mest solgte størrelse. Den brukes mye av firmaer og bedrifter på messer, og av kafeer som tilbyr ”to-go” – skal det for eksempel være en deilig cappuccino? 

350 ml-koppene brukes mye av kafeer og kantiner som kun tilbyr kopper i én størrelse og ønsker å tilby en mellom-størrelse mellom en liten og en stor kopp kaffe, og disse er perfekte til en latte. 

450 ml-koppen – eller ”mandagsdreperen” som vi kaller den på kontoret – er en stor kopp som kan romme nesten 500 ml kaffe eller andre drikkevarer. Selv om dette er en stor kopp brukes den av mange kafeer, og den er godt kjent fra store kjeder som Starbucks og Espresso House.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er i tvil om hvilken størrelse du skal bestille!    

Andre formål til enkeltlags pappkrus 

Pappkrus kan brukes til mye mer enn bare kaffe og te. Vi har kunder som bruker pappkopper til mange forskjellige og spennende formål, kanskje kan vi inspirere deg?

Skal du for eksempel til en messe og har lyst til å gjøre noe annet enn å bare servere en standard kopp kaffe? Skift den da heller ut med en snack; popcorn, nøtter eller kanskje til og med det nye hippe – nemlig spiselige insekter! Med vårt brede utvalg av størrelser kan du bestemme helt selv akkurat hvor store du ønsker at porsjonene skal være.

Rekrutterer du, og ønsker å rette markedsføringen din mot studenter? Hvorfor ikke da gi ut gratis pappkrus med logoen din til skolekantiner? De får gratis kopper, samtidig som selskapet ditt får massevis av eksponering overfor elevene.

Pappkrusene kan også brukes til servering av is eller milkshakes, ettersom koppene er isolerte og ikke blir for kald til å kunne bæres.

NASCD-PapCup-SW08M3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Alle pappkrusene våre er laget i tråd med EU’s produksjonstandarder og reguleringer for mat og drikke emballasje. Våre eksklusive samarbeid med høyt kvalifiserte produsenter gir oss følgende verdifulle sertifikater:

Good Manufacturing Practice (GMP)  

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Quality System Certification – ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastsetter kriteriene for et kvalitetsikring system og er basert på en rekke prinsipper, inkludert et sterkt kundefokus og oppfyllingen av lovene i det landet produktet selges. Dette sikrer at forbrukerne for kvalitetsprodukter og service.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 spesifiserer kravene til et CSR-ledelse som hjelper en organisasjon til å oppnå mer bærekrafting produksjon. Det er både bra for lommeboken og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internasjonalt skog sertifiseringssystem som sikrer at tre- og papirprodukter som har FSC-merket kommer fra ansvarlig forvaltede skoger.

Produsentene vi jobber med har FSC-sertifisert produksjonsanleggene sine og bruker FSC-papir når de produserer bio-kartong.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiene håndtering i emballasjeproduksjon. Den spesifiserer krav til hygiene systemer for produsenter og leverandører av matemballasje, inkludert lagring og transport. Effektiv kommunikasjon langs matemballasjekjeden er viktig for å sikre at alle potensielle risikoer innenfor emballasjehygiene er identifisert og kontrollert.

Størrelse115 ml / 4 oz210 ml / 7 oz240 ml / 8 oz350 ml / 12 oz450 ml / 16 oz
Høyde 60 mm 95 mm 93 mm 110 mm 137 mm
Diameter (topp) 62,5 mm 70 mm 80 mm 90 mm 90 mm
Diameter (bunn) 45 mm 45 mm 51 mm 59 mm 59 mm
Vekt 4,41 G 6,80 G  7,10 G  9,34 G 11,90 G
Overflate Matt Matt Matt Matt Matt
Trykkmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Antall/sleeve 50 50 50 50 50
Antall/boks 1000 2500 1000 1000 1000
Vekt pr. eske, kg 4,25 13,00 8,39 11,63 13,56
Størrelse pr. eske 310x248x330mm 390x390x640mm 415x335x410mm 455x364x514mm 564x366x545mm
Esker pr. pall 66 45 30 16 12
Antall pr. pall 66.000 45.000 30.000 16.000 12.000

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.09.2022 (4 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials