Ekspress enkeltlag pappkrus med digitaltrykk

  • 110 ml hvitt ekspress pappkrus med din logo
  • 180 ml hvitt og oransje ekspress pappkrus med din logo
  • 230 ml rosa og turkis ekspress pappkrus med din logo
  • 370 ml lilla ekspress pappkrus med din logo
230 ml rosa og turkis ekspress pappkrus med din logo

Ekspress enkeltlag pappkrus med digitaltrykk

Stykkpris
Spar
Total 13.470,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Står du med oppgaven om å planlegge noe med kort varsel og en kort frist, og vil du gjerne sikre deg at du mottar dine helt særegne pappkrus med personlig trykk i tide til et kommende event eller en messe? Du trenger heldigvis ikke lete videre! Her hos Limepack hjelper vi deg med glede. Med dine helt unike ekspress enkeltlagspappkrus med personlig trykk vil du få muligheten til å vise frem virksomheten din og varemerket ditt, og samtidig skille deg ut i mengden – helt uten å skulle bekymre deg om å motta krusene i tide!

Våre ekspress enkeltlagspappkrus har en leveringstid på mellom 2-4 uke, og er en super måte å få varemerket og brandet ditt til å fange folks oppmerksomhet til en messe, en firmafest eller en stand hvor du ønsker å representere brandet ditt på en helt unik måte. 

Enda raskere leveringstider

Ekspress enkeltlagspappkrusene våre er produktet med den absolutt raskeste leveringstiden som tilbys i vårt pappkrusutvalg. Med en leveringstid på bare 2-4 uker er disse krusene den perfekte og raskeste løsningen til å på en både lett og kreativ måte vise frem brandet ditt når du svetter over en deadline hvor tiden er ved å renne ut. Vi tilbyr tre forskjellige leveringstider på ekspress enkeltlagskrusene våre, og du kan velge mellom de følgende mulighetene: 5-9 virkedager, 10-14 virkedager, eller 15 virkedager. Har du en deadline som nærmer seg kraftig, vil vi anbefale at du tar kontakt med oss slik at vi kan forsikre oss om at vi kan garantere levering innen fristen din. Bemerk vennligst at prisene på ekspress enkeltlagskrusene våre avhenger av den ønskede leveringstiden. 

Forskjellige størrelser - uendelige bruksmuligheter

Størrelsene på ekspress enkeltlagspappkrusene våre skiller seg en liten smule fra våre standardkrus. Ønsker du lokk til ekspresskrusene? Legg vennligst merke til at ekspresskrusene har deres egne tilsvarende lokk. Det er derfor viktig at du bestiller ekspress enkeltlagspappkrusenes tilhørende lokk, ettersom de andre lokkene ikke passer til dem. 

Ekspress enkeltlagskrusene våre kommer i de fire følgende størrelsene: 

  • ‘The Shot’ (100 ml)
  • ‘Pick-Me-Up’ (180 ml)
  • ‘Cup-of-Joe’ (230 ml)
  • ‘Mug-a-Chino’ (370 ml)

Ekspress enkeltlagspappkrusene våre kan brukes til mange forskjellige formål og til mange forskjellige situasjoner – mulighetene er rett og slett uendelige! Finn den perfekte størrelsen som passer til nettopp ditt formål, og skill deg ut blant alle de andre deltagerne på messen mens du serverer en varmende kopp kaffe, en forfriskende lemonade, eller kanskje noe helt annet! Kundene våre bruker ekspresskrusene våre til mye mer enn å servere drikkevarer i – de er også et populært alternativ til dem som ønsker å servere nøtter eller andre snacks.

Digitaltrykk i alle regnbuens farger

Hos Limepack jobber vi intenst med å tilby produkter i høy kvalitet, og med leveringstider som gjør det lett for deg å nå fristen din. Derfor blir ekspress pappkrusene våre – akkurat som de andre pappkrusene vi tilbyr – trykket med et fullfargetrykk og i CMYK-farger. Det betyr at du har stort sett helt frie tøyler når det kommer til designet, og du kan blande alle regnbuens farger uten ekstra omkostninger – så når du skaper designet som representerer varemerket ditt, er det bare å kjøre på og gå amok med fargene!
Ekspress enkeltlagskrusene våre har en matt overflate, men det er viktig å notere at krusets overflate kan fremstå som litt blank. Dette avhenger av hvor mye blekk som brukes til fargen – så mørke farger vil ofte gi en mer skinnende overflate på koppen. Et flott trekk, spør du oss! Blekket er selvfølgelig nøytralt i både lukt og smak. 

Det at ekspress enkeltlagspappkrusene våre blir trykket med digitaltrykk kan noen ganger resultere i at det ferdige trykket blir en smule pigmentert. Det er også verd å nevne at det er vanskeligere å trykke lavkvalitetsfiler (som eksempelvis bilder) på krusene når de blir trykket på denne måten. Denne trykkmetoden krever ikke trykkplater, og det er derfor mulig å trykke forskjellige designs uten at det tilkommer veldig høye ekstrakostnader. Rekk ut til oss på mail@limepack.no hvis du har flere spørsmål!

Produksjon i Europa 

Alle ekspress enkeltlagspappkrusene våre blir produsert i Europa, for å sikre at vi kan tilby lave bestillingsantall fra kun 1.000, og for å sikre at vi kan tilby de raskeste leveringstidene på markedet. Den største fordelen ved å produsere i Europa er allikevel utvilsomt at CO2-utslippet er lavere under transport - hvilket også er en helt vesentlig faktor for oss her i Limepack. Du kan derfor ha litt ekstra god samvittighet når du bestiller dine pappkrus hos oss!

DKSMQ-PapCup-SW08S3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er å garantere forbrukersikkerhet ved bruk av produktene og å sørge for at kvaliteten på produktene er tilfreds. GMP behandler derfor både produksjons- og kvalitetsikring prosedyrer.

Størrelse110 ml (4 oz)180 ml (6 oz)230 ml (8 oz)370 ml (12 oz)
Høyde59 mm75 mm85 mm105 mm
Top Ø62 mm67 mm78 mm85 mm
Bunn Ø44 mm46 mm55 mm58 mm
Vekt4,57 g6 g7,55 g10,15 g
OverflateMattMattMattMatt
TrykkmetodeDigital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)
TrykkområdeFuld overflatetrykkFuld overflatetrykkFuld overflatetrykkFuld overflatetrykk
Antall pr. sleeve80 stk.80 stk.70 stk.50 stk.
Antall pr. eske1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.
Størrelse pr. eske40 x 60 x 40 cm60 x 40 x 40 cm60 x 40 x 40 cm80 x 60 x 40 cm
Vekt pr. eske7 kg8 kg9,6 kg14,2 kg
Esker pr. pall16161616

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 12.09.2022 (4 uker)

Ekspresslevering

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din.

Bestill nå, velg ekspresslevering ved kassen og motta dette produktet innen 01.09.2022 (2 uker)

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials