Lokk til pappskåler

Stykkpris
Spar
Total 2.430,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Bestill lokk til dine salatskåler fra bare 1800 stk. Lokkene er perfekte for kunder som bestiller flere retter, ettersom lokkene gjør det mulig å stable skålene oppå hverandre. Lokkene kommer i to størrelser; 150mm og 180mm i bredden. Lokkene med 150 mm bredde passer til våre 750 ml skåler, og de 180 mm brede lokkene passer til våre 1100 og 1300 ml pappskåler.

Lokkene er gjennomsiktige, hvilket gjør det mulig for kunden å enkelt kunne se innholdet i bollen. Vi har også muligheten til å skrive ut små papiretiketter som plasseres på toppen av lokkene for å markedsføre merket ditt ytterligere, spesifisere innholdet eller gi emballasjen et unikt utseende. Papiretiketten blir plassert på den nedre delen av lokket.

Lokkene brukes ofte av restauranter og kafeer som selger varm mat, da lokkene er en utmerket løsning for å holde pasta, wok eller annen mat varm til kunden er klar til å nyte måltidet. Videre er lokkene en god måte å tilby en bedre kundeopplevelse og service, ettersom de sikrer at kundene dine ikke søler maten sin mens de bærer den. 

Lokkene er laget av PE-plast, men en stor andel av materialet er rPET. rPET betyr at plasten er resirkulert. Lokkene er også resirkulerbare etter bruk, hvis de blir plassert i riktig søppelsortering. 

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)+
Bredde150mm180mm
Minimumsantall900900
Er bio mulig?NejNej
Specielle farger?JaJa
Antall pr. eske900900
Holdbarhed18 måneder18 måneder

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser