Lokk til pappskåler

Stykkpris
Spar
Total 3.834,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Bestill lokk til dine salatskåler fra bare 1800 stk. Lokkene er perfekte for kunder som bestiller flere retter, ettersom lokkene gjør det mulig å stable skålene oppå hverandre. Lokkene kommer i to størrelser; 150mm og 180mm i bredden. Lokkene med 150 mm bredde passer til våre 750 ml skåler, og de 180 mm brede lokkene passer til våre 1100 og 1300 ml pappskåler.

Lokkene er gjennomsiktige, hvilket gjør det mulig for kunden å enkelt kunne se innholdet i bollen. Vi har også muligheten til å skrive ut små papiretiketter som plasseres på toppen av lokkene for å markedsføre merket ditt ytterligere, spesifisere innholdet eller gi emballasjen et unikt utseende. Papiretiketten blir plassert på den nedre delen av lokket.

Lokkene brukes ofte av restauranter og kafeer som selger varm mat, da lokkene er en utmerket løsning for å holde pasta, wok eller annen mat varm til kunden er klar til å nyte måltidet. Videre er lokkene en god måte å tilby en bedre kundeopplevelse og service, ettersom de sikrer at kundene dine ikke søler maten sin mens de bærer den. 

Lokkene er laget av PE-plast, men en stor andel av materialet er rPET. rPET betyr at plasten er resirkulert. Lokkene er også resirkulerbare etter bruk, hvis de blir plassert i riktig søppelsortering. 

DKSDM-PapBow-LD26PT2K

Spesifikke referanser

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)+
Bredde150mm180mm
Minimumsantall900900
Er bio mulig?NejNej
Specielle farger?JaJa
Antall pr. eske900900
Holdbarhed18 måneder18 måneder

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 16.12.2022 (10 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials