Papirposer med silketrykk og logo

Biologisk nedbrytbarResirkulerbareEkspress
  • 4L papirpose med trykk i kraftbrun
  • 6L takeaway-pose i kraftbrun med silketrykk
  • 11L papirpose med Doughnut Time logo
  • 14L papirpose i kraftbrun med trykk
  • 18L takeaway papirpose med logo i 2-fargetrykk
  • 18L papirpose i kraftbrun med 2-fargetrykk

Papirposer med silketrykk og logo

Biologisk nedbrytbarResirkulerbareEkspress
Stykkpris
Spar
Total 9.030,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Papirposer med trykk er en utmerket måte å markedsføre varemerket ditt på, samtidig som det er en veldig praktisk emballasjeløsning for takeaway-måltider. I tillegg, med logoen din plassert foran på og i midten på papirposene, vil du gi virksomheten din et unikt preg som kundene ikke vil glemme med det første. Så hvis du ønsker å gjøre merkevaren din synlig og lett å få øye på, er papirposer med trykk det rette valget! Bestill i dag fra bare 1000 stykker og ha dem i hendene innen 3 uker.

Papirposer med logo og deres mange bruksområder

Bæreposer med trykk brukes av næringsmiddelbedrifter for å markedsføre merkevaren sin og skille seg ut fra konkurrentene. De er en supereffektiv måte å spre merkevarebevissthet på, ettersom kundene fungerer som vandrende reklame når de bærer dem rundt. Papirposene brukes av bakerier, kafeer, kaffebarer og restauranter ettersom de er perfekte til å pakke bakevarer, smørbrød og alle slags takeaway-menyer. Så uansett hvilken virksomhet du driver, vil papirposer med logoen din garantert få deg lagt merke til!

Papirposer i 6 forskjellige størrelser som passer dine behov!

Leter du etter papirposer til bakverk, sushimåltider eller kanskje hamburgere? Uansett hva du trenger papirposer til, har vi det du trenger med våre 6 størrelser! Sjekk ut følgende tilgjengelige størrelser og finn den perfekte for deg (alle størrelser er angitt i lengde x bredde x høyde):

4L papirpose (180 x 90 x 220 mm)

6L papirpose (220 x 110 x 250 mm)

11L papirpose (260 x 140 x 300 mm)

14L papirpose (250 x 170 x 330 mm)

18L papirpose (320 x 220 x 250 mm)

21L papirpose (320 x 160 x 420 mm)

Våre forskjellige størrelser er perfekte for å pakke inn alle slags takeaway-måltider, fra enkle smørbrød til burgermåltider! Leter du etter papirposer til å pakke bakverk som kaker og muffins? Da er vår 4L papirpose ideell! I tillegg er denne størrelsen også ideell for å dele ut godbiter og suvenirer til gjester på arrangementer. Hvis du leter etter noe litt større for smørbrød eller bagels, er vår 6L papirpose det perfekte valget. Papirposen på 11 liter er akkurat riktig størrelse for et vanlig takeaway-måltid, og hvis du trenger en størrelse for enda større måltider, er 14-litersposen et ypperlig valg! Våre 18L-poser kan romme enda større måltider, men er også den perfekte størrelsen for bakervarer som for eksempel en kakeeske eller et par brød. Vår største størrelse, 21L-papirposen, er akkurat det du leter etter hvis du trenger papirposer som kan romme flere bestillinger, og er spesielt ideell for catering til arrangementer.

Alle papirposene våre har flate håndtak som gjør det superenkelt for kundene dine å bære dem rundt. I tillegg gir håndtakene et solid grep slik at kundene dine kan transportere varene sine komfortabelt og trygt!

100 % tilpassbare papirposer 

Papirposene våre kan produseres i to forskjellige farger: hvitt og brunt kraftpapir. Hvis du vil ha papirposer med et rustikt og naturlig utseende, er brunt kraftpapir det perfekte valget. Den brune fargen vil få merkevaren din til å utstråle en jordnær og organisk "vibe". Men hvis du har en logo med lyse farger og ønsker å skape en klar kontrast som får den til å skille seg ut, er de hvite papirposene akkurat det du leter etter. Det er helt opp til deg å velge den perfekte fargen som passer best til merkevarens image og identitet!

Og ikke bare det - du kan velge å trykke logoen eller designet ditt på den ene eller begge sidene av papirposen! Logoen din vil dekke 30% av posen, noe som er mer enn nok til å gjøre den virkelig synlig og umulig å gå glipp av for forbipasserende. Vær imidlertid oppmerksom på at det vil være en margin i det øverste området som ikke kan trykkes, enten du vil ha håndtak på posene eller ikke. Vi trykker papirposene med Pantone-farger, og du har muligheten til å velge om du vil ha 1 eller 2 farger trykt i logoen din. Med Pantone kan du være sikker på at du får nøyaktig den fargen du vil ha på papirposene dine! 

Papirposene våre trykkes ved hjelp av silketrykk, og siden denne metoden er veldig manuell, kan det være en risiko for små trykkfeil som ufylte mellomrom. Disse ufullkommenhetene vil vanligvis være litt mer synlige på de brune kraftpapirposene på grunn av materialet, som er litt grovere. Det er imidlertid absolutt ingen grunn til bekymring - disse ufullkommenhetene vil knapt merkes, og vi garanterer at papirposene dine vil ha et endelig trykk som ser helt unikt og fantastisk ut!

Biologisk nedbrytbare og resirkulerbare 

Et annet stort pluss med papirposene våre er at de er fullstendig biologisk nedbrytbare og kan resirkuleres sammen med papirprodukter. Å bruke miljøvennlige papirposer viser kundene at du er opptatt av å beskytte miljøet og vil bare forbedre varemerkets omdømme!

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse 4L 6L 11L 14L 21L 18L
Mål (LxBxH) 180 x 90 x 230 mm 220 x 110 x 245 mm 260 x 140 x 300 mm 250 x 170 x 330 mm 320 x 160 x 420 mm 320 x 220 x 250 mm
Papirtype Hvit eller kraftbrun Hvit eller kraftbrun Hvit eller kraftbrun Hvit eller kraftbrun Hvit eller kraftbrun Hvit eller kraftbrun
Papir Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar
Papirets gramvekt 70 g 70 g 70 g 90 g 90 g 70 g
Håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak
Utskriftsmetode Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk
Farger Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg
Antall farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger
Er det mulig å trykke på begge sider? Ja, uten ekstra kostnad Ja, uten ekstra kostnad Ja, uten ekstra kostnad Ja, uten ekstra kostnad Ja, uten ekstra kostnad Ja, uten ekstra kostnad
Blekkdekning ~30% ~30% ~30% ~30% ~30% ~30%
Antall per eske 250 500 200 300 200 200
Vekt på esken 4,2 kg 11,5 kg 8,8 kg 9,2 kg 11,3 kg 9,2 kg
Mål på esken 200x360x390 mm 350x400x470 mm 330 x 310 x 420 mm 270x400x600 mm 270x400x600 mm 320x330x420 mm
Antall per pall 15000 10000 7200 7200 4800 9000

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
131 anmeldelser