Burgerpapir med logo

Best pricePE-belagt
  • Mattpapir i hvitt med 'White Hart' logotrykk
  • Hvitt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo
  • Spesialtrykt hvitt wrappapir med 'Abigail's Donuts' logo
Hvitt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo

Burgerpapir med logo

Best pricePE-belagt
Stykkpris
Spar
Oppsettskostnad
Total 27.000,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Hvis du bruker større mengder sandwichpapir, eller hvis du nettopp har begynt å bruke mer og mer, er vårt parti sandwichpapir det riktige valget for deg. Sandwichpapiret vårt er den perfekte måten å sikre at kundene dine husker deg og bedriften din. Selv om opplaget du minimum må bestille er høyere når det kommer til parti, er prisen derimot også billigere.

Flexo-trykt matpapir

Matpapiret vårt passer til burgere, smørbrød og mye annet, og er trykt med Pantone-farger som standard. Du kan få opptil 4 farger i samme design. Hvis du har et spesielt design, kan vi også lage opptil 6 farger i designet, men siden kostnaden for trykkplatene er relativt høye, vil dette koste mere. Sandwichpapiret trykkes kun på en, men utskriften reflekteres på den andre siden. Blekket som brukes til utskrift er godkjent for bruk på matkontaktmateriell.

En fordel ved å bruke flexotrykk som trykkmetode er at trykkplatene er veldig holdbare. Vi kan derfor bruke platene mange ganger før vi må lage nye. Vi lagrer trykkplatene i opptil 5 år, og du trenger bare å betale for trykkplatene første gang. Så hvis du bestiller mer enn en gang, sparer du kostnadene for trykkplatene.

Sandwichpapir med logo til Norges billigste priser

For å sikre at vi har gode priser på logo-papir, samarbeider vi med en produsent som har høye minimums kvanta, men en lav pris. Den største oppstartskostnaden er trykkplaten, men ettersom produsenten vår er en av Europas største, gjør deres effektive produksjon prisene litt billigere. Vi har en standard leveringstid på 9 uker på alle størrelser, men hvis du har det travelt, kan du kontakte oss.

Stort utvalg av burgerpapir med logo

En annen fordel ved å jobbe med denne produsenten er at deres store produksjonssystem lar oss lage papiret i nøyaktig den størrelsen du ønsker. Som standard har vi imidlertid to størrelser 300mmx400mm og 400mm x 500mm – Men vi kan lage dem i både mindre og større størrelser. Vi har et minimumsopplag på 50.000 stykker på 300x400mm og 30.000 for 400x500mm. Den mest brukte størrelsen er 400x500mm.

Du kan velge mellom tre forskjellige typer papir. Alle tre er belagt med PE plast, noe som betyr at det kan brukes til røde biffer og fuktige burgere. Det gjør dem imidlertid ikke egnet til grilling og frysing. De tre papirtypene er; hvit 30 gram, hvit 40 gram og brun 42 gram. Fargene på papiret vil danne bakgrunnen for designet ditt, men vi kan også trykke hele overflaten hvis du vil ha en annen farge. Tykkelsen på papiret avgjør hvor holdbart papiret skal være, og hvor godt designet skal gjenspeiles på den andre siden. Våre mest brukte papirtykkelser er hvite 40 gram og brune 42 gram.

Få hjelp fra våre emballasjeeksperter

Vår standard leveringstid er 9 uker for pariprodusert logo papir. Vi kan levere dem på forespørsel innen 3 uker. Så hvis du har en frist du må nå eller bare har andre spørsmål, så er det bare å ta kontakt med oss. Våre eksperter på Limepack-emballasje står til din disposisjon og kan hjelpe deg med å starte prosjekter så vel som de kan hjelpe med utformingen av designet, selvfølgelig helt gratis.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse300x400mm400x500mm
BakgrunnsfargeHvit og brunHvit og brun
Papirstyrke (gram per kvm.)Hvit PE coated: 22+8PE, Hvit PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PEHvit PE coated: 22+8PE, Hvit PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PE
Antall fargerOpptil 4 fargerOpptil 4 farger
TrykkmetodeFlexotrykkFlexotrykk
Fluorholdige materialerNejNej
Hvordan brukes trykket?Tilfeldig (logoen er ikke på samme sted på hvert papir)Tilfeldig (logoen er ikke på samme sted på hvert papir)
Minimum antall50.000 stk.30.000 stk.
Hvordan er burgerpapiret pakket?Burgerpapiret kommer i pakker med 1.000 stk. og er pakket i kraftpapirBurgerpapiret kommer i pakker med 1.000 stk. og er pakket i kraftpapir
Hvordan blir det levert?På pallerPå paller

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
124 anmeldelser