Papirposer uten hank med trykk

Papirposer uten hank med trykk

Stykkpris
Spar
Total 10.950,00 
NOK. Eksklusive MVA

3D design

Gratis eksperthjelp til design

Få en 3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105 % prisgaranti

De beste prisene i Norge

Fast shipping

Alltid gratis frakt

Rask produksjon tilgjengelig

Papirposer med din logo er en effektiv løsning for å øke synligheten til varemerket ditt. Kundene dine kommer til å reklamere for varemerket ditt uansett hvor de går når de tar med seg de deilige to-go-måltidene dine, og papirposenes flotte utseende vil garantert vekke oppmerksomhet og nysgjerrighet rundt virksomheten din.

Løft varemerket ditt med takeaway-papirposer med logo

Du kan skape de perfekte takeaway-posene for bedriften din med våre ubegrensede designmuligheter. Designerne våre sender deg alltid en gratis forhåndsvisning av papirposene dine, og du kan be om alle de endringene du ønsker helt til du er 100 % fornøyd med hvordan designet ditt ser ut på papirposene! 

Lag unike papirposer som representerer varemerket ditt

Vi tilbyr to fargealternativer for papirposene våre uten hank: hvit og kraftbrun. Kraftbrunt gir papirposene et naturlig preg, mens hvitt gir en ren overflate som er perfekt som kontrast. Hvite papirposer er perfekte til logoer og design med sterke farger, mens kraftbrune papirposer passer bedre til enklere design og dempede, enkle farger. 

Vi trykker posene med blokkbunn og uten hank, med Pantone-farger som garanterer nøyaktig fargenøyaktighet, slik at du får akkurat de fargene du ønsker. Vi kan trykke logoen din i opptil to farger, og du kan velge om den skal trykkes på én eller begge sider av posen. Som en bonus kan du til og med få trykt et annet design på hver side for maksimal merkevarerepresentasjon - uten ekstra kostnad! Logoen din vil dekke ca. 30% av posens overflate, slik at merkevaren din vil garantert skille seg ut fra mengden og vekke oppmerksomhet.

Papirposer med silketrykk 

Takeaway-posene våre trykkes ved hjelp av silketrykk, som er en manuell trykkemetode som noen ganger kan resultere i mindre ujevnheter, for eksempel små uutfylte felter. Ved silketrykk kan det også være vanskelig å oppnå perfekt justering når to farger trykkes på papirposene. Disse små feilene vil imidlertid vanligvis ikke være synlige i trykket, og vi garanterer at takeaway-posene dine får et skarpt og flott design!

Takeaway gjort enkelt med papirposer

Hvis du er på utkikk etter både praktiske og stilige takeaway-poser til måltidene dine, er papirposer uten hank og med blokkbunn den perfekte løsningen. Blokkbunnen gir en solid base som gjør at posene står oppreist når du stabler f.eks. smørbrød og hamburgere eller stabler matbokser i dem. I tillegg kan papirposene enkelt lukkes ved enten å rulle eller brette den øverste delen av posen, noe som gjør den superenkel å ta med seg. Posene med blokkbunn sørger for at takeaway-måltidene dine holder seg ferske, varme og trygge når kundene tar dem med på farten!

Papirposene er perfekte for alle hurtigmatrestauranter og foodtrucks, samt kaffebarer og kafeer, ettersom de passer til et bredt spekter av takeaway-produkter. Enten du er et bakeri som serverer nybakt brød, smørbrød og bakverk, eller en burgerbar som tilbyr burgermenyer i alle størrelser, er blokkbunnposene helt ideelle for din virksomhet.

Stort utvalg av takeaway-poser

Våre papirposer med blokkbunn er tilgjengelige i følgende 6 størrelser: 4L, 6L, 11L, 14L, 18L og 21L. Alle størrelsene byr på mange muligheter, og uansett størrelse finner du den som passer perfekt til takeaway-måltidene dine! 

Papirposene på 4 liter egner seg til snacks og bakverk, mens de litt større papirposene på 6 liter kan brukes til smørbrød, wraps og paninis, men også til nybakt brød. Hvis du er på utkikk etter papirposer som kan passe til vanlige burgermenyer eller brukes til pastaretter og poke bowls, er papirposene på 11 liter et ideelt valg. Og hvis du trenger enda større papirposer, vil papirposene våre på 14, 18 og 21 liter garantert dekke dine behov! I disse størrelsene er det plass til flere hamburgermenyer med pommes frites og drikke, og flere matbeholdere og bokser kan stables i posene, noe som gjør dem til et praktisk valg for store grupper. 

Hvis du sliter med å finne den perfekte størrelsen for takeaway-måltidene dine, er det bare å ta kontakt med oss! Emballasjeekspertene våre hjelper deg gjerne med å finne den ideelle størrelsen. 

Rask produksjon og gratis frakt

Har du det travelt med å få dine takeaway-poser med trykk? Vi kan fremskynde produksjonen og levere papirposene med blokkbunn til deg på bare 5 uker. Trenger du dem enda raskere? Hvis du har ekstra korte tidsfrister, tilbyr vi ofte et ekspressleveringsalternativ som garanterer at du får dine personlige takeaway-poser i løpet av kort tid! Ta kontakt med oss og fortell om din spesifikke tidsfrist, så samarbeider vi tett med produsentene våre for å finne en best mulig løsning.

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse 4L 6L 11L 14L 21L 18L
Mål (LxBxH) 180 x 90 x 230 mm 220 x 110 x 245 mm 260 x 140 x 300 mm 250 x 170 x 320 mm 320 x 160 x 420 mm 320 x 220 x 250 mm
Typ av papper
Papir Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar Biologisk nedbrytbar og resirkulerbar
Papirets gramvekt 70 g 70 g 70 g 70 g 70 g 70 g
Håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak Med eller uten flate håndtak
Trykkmetode Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk Silketrykk
Farger Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg Pantone-farger uten belegg
Antall farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger 1-2 farger
Er det mulig å trykke på begge sider? Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider. Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider. Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider. Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider. Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider. Ja, mot en ekstra kostnad. Prisen er den samme for samme trykk eller ulike trykk på begge sider.
Blekkdekning ~30% ~30% ~30% ~30% ~30% ~30%
Antall per eske 250 500 200 300 200 200
Vekt på esken 4,2 kg 11,5 kg 8,8 kg 9,2 kg 11,3 kg 9,2 kg
Mål på esken 200x360x390 mm 350x400x470 mm 330 x 310 x 420 mm 270x400x600 mm 270x400x600 mm 320x330x420 mm
Antall per pall 15000 10000 7200 7200 4800 9000

Leveringsmetode

Vi tilbyr en rekke fraktalternativer som passer behovene dine. Utforsk de tilgjengelige alternativene på produktsiden og velg det som passer best for deg.

Gratis frakt

Hos Limepack får du alltid gratis frakt til Norge på alt du bestiller, med unntak av øyer uten fastlandsforbindelse. Dersom du ønsker å få levert varene til en øy uten fastlandsforbindelse, vennligst kontakt oss for å motta et tilbud på leveransen.

Du trenger ikke å bekymre deg for skjulte avgifter eller ekstra kostnader i kassen!

Fremskyndet produksjon

Har du en tidsfrist og trenger bestillingen din i en fei? Ikke noe problem i det hele tatt. Vi kan fremskynde produksjonen på de fleste produktene og forkorte den totale leveringstiden, slik at du kan motta bestillingen din enda raskere. Og det beste av alt? Du betaler bare ekstra for den raskere produksjonen - frakt er fortsatt helt gratis!

Ta en titt på de tilgjengelige fraktalternativene på produktsiden og velg den som passer best for deg. Den totale prisen på bestillingen din, som inkluderer produksjonstiden, er allerede beregnet. Vær oppmerksom på at fremskyndet produksjon vil resultere i en høyere kostnad, så hvis du ikke har det travelt med å motta bestillingen din, foreslår vi at du velger en lengre leveringstid for å sikre deg den beste prisen. Ta deg tid til å utforske de tilgjengelige alternativene og finn det som passer dine behov!

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser