fbpx
← Tilbake til bloggen

Slik kjøper du papirbegrene våre

Av Steffen Andersen · 11. januar 2024

Når du ønsker å få laget pappkrus med logo, er det noen forskjellige valg du bør tenke på før du bestiller.

Vi har laget en rask guide som hjelper deg med å ta den riktige beslutningen her.

De forskjellige typene pappkrus

Det finnes to typer pappkrus: enkelt- og dobbeltlagskrus. Enkeltlagskrus  egner seg best til kalde drikker og varme drikker med melk i. Pappkrus med dobbeltlag egner seg best til servering av varme drikker, for eksempel svart kaffe, te eller gløgg. 

Biologisk nedbrytbare vs. standard pappkrus

Biologisk nedbrytbare pappbegre er laget med et vannbasert belegg og er derfor fullstendig biologisk nedbrytbare og også sertifisert som «AA»-resirkulerbare, noe som betyr at de har en resirkulerbarhet på 95% og teknisk sett kan resirkuleres sammen med vanlig papir. Disse pappbegrene er produsert av biologisk nedbrytbare materialer, noe som betyr at de kan komposteres i industrielle komposteringsanlegg, men de kan ikke resirkuleres alle steder. Dette avhenger av de lokale reglene der du er. De vanlige pappkrusene våre (standard pappkrus) er laget med et PE-plastbelegg og er derfor ikke nedbrytbare i industrielle anlegg og kan ikke resirkuleres.

Størrelser

Det finnes ulike størrelser på papirbegrene våre, og utvalget er større for enkeltlagskrusene enn for dobbeltlagskrusene.   Tilgjengelige størrelser for pappkrus med enkelt- og dobbeltlag er 240 ml, 350 ml og 450 ml, men for enkeltlagskrus finnes også 100ml-koppen.

  • Tilgjengelige størrelser
    • 100 ml – Denne størrelsen brukes først og fremst til smaksprøver og espressoshots.
    • 240 ml – Vår mest brukte størrelse, og den brukes primært til å dele ut på messer, den lille størrelsen på kafeer, eller til cappuccinos. 
    • 350 ml – Brukes først og fremst til latte.
    • 450 ml – Den store størrelsen – på kontoret kaller vi den “mandagsdreperen».

I tillegg til disse størrelsene har vi også våre de følgende størrelsene tilgjengelig for  for ekspresskrusene våre:

  • Størrelser på pappkrus med ekspresslevering
    • 100 ml – Denne størrelsen er perfekt til espressoshots og til utdeling av små smaksprøver.
    • 160 ml – Denne størrelsen brukes ofte til automater eller for eksempel på fly
    • 240 ml – Denne størrelsen brukes først og fremst til vanlig kaffe
    • 350 ml – Denne er populær til caffe latte og te
    • 450ml – Dette er den store størrelsen, til den som er litt ekstra tørst
    • 550ml – Dette er den ekstra store koppen, og den brukes mest til kalde drikkevarer, da den kun fås som enkeltlagskopp

Overflate

Våre enkeltlagskrus fås kun kun med matt overflate, men dobbeltlagskruset fås med matt eller blank – til samme pris. Dette gir deg muligheten til å velge om du foretrekker en mer ru og rustikk overflate med mindre fargemetning, som er det matte alternativet, eller om du vil ha en blankere overflate med mer levende farger. 

© Limepack. Ellas kaffebar

Hvordan trykkes koppen?

Når du har bestemt deg for hvilken type, hvilket materiale, samt hvilken størrelse du vil ha på pappkrusene dine, kan vi gå videre til det mest spennende… Designet! Vi trykker med fullfargetrykk (CMYK), noe som betyr at du kan bruke så mange farger du vil i designet uten at det koster noe ekstra.  Vi har to alternativer når det kommer til design. Du kan enten laste ned designmaler fra nettstedet vårt og designe det selv og laste opp designet sammen med bestillingen, eller du kan sende oss filene og fargekodene dine, så lager designteamet vårt et gratis digitalt utkast for deg. Vi kan også lage en digital 3D-modell av koppen, slik at du kan se hvordan den vil se ut før du bestiller.

Lokk

Husk å kjøpe lokk til pappkrusene dine! Så er du sikker på at kundene dine kan ta med seg koppen på farten uten å søle på seg selv eller andre.  Vi kan både tilby vanlige lokk til papirkopper når de brukes til kaffe. Vi kan også lage gjennomsiktige lokk som kuppellokk og flate lokk. Husk å velge den diameteren som passer til krusets størrelse.

Hvordan bestiller jeg?

Til slutt, når du har bestemt deg for hva du vil bestille og hvilket antall du er ute etter, fyller du ut all informasjon i checkout. Glem ikke å fylle inn momsnummeret ditt, hvis du har et!

Levering

Standardkrusene våre kan leveres gratis i løpet av 4 uker med standardlevering. Med ekspresslevering kan pappkrusene leveres på bare 3 uker, eller til og med raskere, men til en høyere pris. 

Content and Marketing Manager at Limepack

Alle blogginnlegg →