fbpx
keyboard_backspaceTilbake til bloggen

Slik kjøper du suppebeger

Av Elida Unneberg · 11. oktober 2019

Det er litt av hvert man burde ta i betraktning før man bestiller suppe/matbegre, og vi har derfor lagd en liten guide som forhåpentligvis kan være til nytte! Du kan selvfølgelig også alltid ta kontakt med kundeservice for mer informasjon eller svar på spørsmål.

Størrelse 

Det første du må tenke på er størrelsen på koppen. Mat begrene våre kommer i to forskjellige størrelser som begge er velegnet til en rekke “to-go” mat og for å fryse ned iskrem eller yoghurt. De to størrelserne er 300ml og 480ml. 

Lokk

Lokkene er tilgjengelig i en størrelse som passer til begge de to størrelsene av suppebeger. Lokkene passer til en toppdiameter av 90mm, noe som betyr at de også kan kjøpes og brukes til pappkrusene. Lokkene passer perfekt til å servere kundene dine varm mat – som holder seg varm. Like nyttige er de hvis du skal fryse ned og selge frozen yoghurt og iskrem i butikker. 

Hvordan lage designet? 

Noe av det beste med matbegrene er at man kan printe på hele overflaten, både på sidene og på lokket, noe som gir deg muligheten til å lage et design som ser akkurat ut som det du ønsker deg! Vi bruker et fullfarge trykk (CMYK) som betyr at du kan bruke så mange farger du vil i designet, uten noen ekstra kostnader. 

Når du skal sette i gang med designet kan du laste ned designmalen vår, hvor du vil motta tre forskjellige maler. Det er en mal for lokket, en for stripen rundt lokket og en for selve kopp overflaten. Ønsker du at vi skal hjelpe deg lage et design, trenger du bare å sende oss design materialet deres, fortelle oss hvordan dere ønsker at det skal se ut, så hjelper vi dere med resten! 

Bestillingsprosessen

Når dere har bestemt dere for hva dere vil bestille og hvilket antall, må dere fylle ut informasjonen i check-out’en vår. Det er viktig at dere skriver inn MVA nummeret deres, hvis ikke blir dansk moms lagt til, som svarer til 25% av totalprisen. 

Når ordren er gjennomført ber vi deg sende de tre design filene til din Limepack representativ. 

Levering

Leveringstiden for matbegrene er 3 uker fra bestillingen har blitt godkjent og vi har mottatt betalingen. Har du en tidsfrist ber vi deg om å sende oss datoen ettersom vi av og til kan øke produksjonshastigheten. 

Norwegian content marketer at Limepack

Alle blogginnlegg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg oss på