fbpx
keyboard_backspaceTilbake til bloggen

Slik kjøper du plastkopper

Av Elida Unneberg · 25. oktober 2019

Det kan være litt vanskelig å bestille plastkopper, så vi har derfor lagd en liten guide som dekker de valgene du må ta før du bestiller. Du kan selvfølgelig også ta kontakt med kundeservice for mer informasjon eller hvis du har noen spørsmål. 

Antall

Vi jobber med to forskjellige produsenter, som begge er europeiske. Den ene produsenten kan levere plastkopper fra 1.000 til 10.000 stk. Den andre produsenten har en minstebestilling på 5.000 stk, men har ikke et maksimum antall. Bestiller du mer en 200.000 stk kan leveringstiden være på over 6 uker. 

Leverings tid

Som tidligere nevnt har vi to forskjellige produsenter. Produsenten som lager mellom 1.000 og 10.000 stk har leveringstid innen 3 uker, men de leverer ofte fortere enn det også. Den andre produsenten med minimumsbestilling på 5.000 stk, er litt billigere, men leverer på 4-6 uker og har ikke noen mulighet for ekspress levering. 

Antall farger 

For å kunne levere plastkopper fra bare 1.000 stk og kunne levere innen 3 uker kan produsenten vår kun printe koppene med en Pantone farge. Du har valget mellom 11 forskjellige farger; hvit, sort, gul, rosa, mørkeblå, rubinrød, lilla, lyse blå, varm rød, fiolet og grønn. Vi har også muligheten til å kjøpe andre farger for spesifikke prosjekter, men da vil både prisen og leveringstiden endres. 

Hos produsenten vår som kan levere fra 5.000 stk derimot, kan man velge opp til 6 forskjellige Pantone farger i designet. Her er det ingen begrensninger for hvilke Pantone farger som er tilgjengelige, så du kan med andre ord bruke akkurat de fargene du ønsker. 

Du kan enten lage designet ditt selv, eller så er det bare å kontakte oss – vi har et team med profesjonelle designere som kan gjøre det for deg. Da trenger du bare å fortelle oss hvilke farger du vil ha, sende oss filene du har, så lager teamet vårt designet for deg. Vi sender deg en gratis 3D-forhåndsvisning av koppene som du godkjenner før vi sender ordren til produksjon. 

Størrelse

Plastkoppene våre er tilgjengelige i 4 forskjellige størrelser og kan derfor brukes til en hel rekke forskjellige drikker. 

(Vi kan med plastkoppene fra 5.000 stk lage to forskjellige typer 350 ml glass – en i standard tykkelse og en i luksuriøs tykkelse. Standard tykkelse er billigere, men den er fortsatt veldig stabil.)

© Limepack. Elliot Coffee & Craft Beer

Lokk

Husk at du også kan bestille lokk til plastkoppene dine! Ettersom alle størrelsene er 95 mm i diameter, passer lokkene til alle størrelsene. Du kan velge mellom enten flate eller kuppel lokk, som begge er gjennomsiktige.

Bestillingsprosessen 

Når du har bestemt deg for fargene og størrelsen på plastkoppene, og antall du ønsker, må du fylle ut informasjonen i check-out’en vår. Det er viktig at dere skriver inn MVA nummeret deres, hvis ikke blir dansk moms lagt til, som svarer til 25% av totalprisen. 

Levering

Leveringstiden vår (som også inkluderer produksjonstid) er på innen 3 uker hvis du velger plastkopper med en farge. Hvis det er en bestilling på over 5.000 kopper, med flere farger, vil det ta mellom 4-6 uker å få koppene levert. 

Norwegian content marketer at Limepack

Alle blogginnlegg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg oss på