fbpx
keyboard_backspaceTilbake til bloggen

Slik kjøper du iskrembegre

Av Elida Unneberg · 25. oktober 2019

Når man bestiller iskrem begre er det noen forskjellige valg man må ta. Vi har derfor lagd en liten guide, sånn at du kan være sikker på at du får akkurat de iskrem begrene du ønsker. Du kan selvfølgelig alltid ta kontakt med kundeservice for mer informasjon eller hvis du har noen spørsmål!

Overflate

Det første valget du må ta er hvilken type overflate du ønsker. Du kan velge mellom matt og blank. Den blanke overflaten passer best til sterkere og skinnende farger, hvor den blanke fargen gjør fargene tydelige og klare – perfekt for å bli lagt merke til av kunder. Den matte overflaten har et mer naturlig og rustikk utseende, som blant annet passer veldig fint til pastellfarger.

Lokk

Du har også muligheten til å velge lokk for iskrembegrene dine. De kommer i to størrelser; 300ml og 480 ml, og brukes til å unngå å søle iskrem eller frozen yoghurt, og for å fryse ned disse varene for å kunne selge dem i butikker. Lokkene passer til en toppdiameter av 90 mm., som betyr at de også kan kjøpes og brukes til pappkrusene. 

Størrelse

Du har valget mellom 5 forskjellige størrelser, som alle passer til en rekke forskjellige bruksområder. 

Hvordan lage designet? 

Designprosessen av iskrembeger er ganske rett frem. Du kan enten velge å lage ditt eget design ved å laste ned maler fra nettsiden vår, eller så kan du ta kontakt med kundeservicen vår, så hjelper vi dere med hele prosessen. Designteamet vårt, med ekspert designere, kan hjelpe deg utvikle akkurat det designe du ønsker, og hjelper deg redigere det inntil begge parter er fornøyde. Fargene vi bruker i trykkprosessen er CMYK, som betyr at du kan velge akkurat så mange farger du ønsker, uten noen ekstra kostnader! 

Bestillingsprosessen

Når dere har bestemt dere for hva dere vil bestille og hvilket antall, må dere fylle ut informasjonen i check-out’en vår. Det er viktig at dere skriver inn MVA nummeret deres, hvis ikke blir dansk moms lagt til, som svarer til 25% av totalprisen. 

Levering

Leveringstiden for iskrem begrene er 3 uker fra bestillingen har blitt godkjent og vi har mottatt betalingen. Har du dårlig tid kan vi også ekspress sende koppene, da mottar dere dem innen 7 virkedager – ønsker du dette ber vi deg ta kontakt med oss.

Norwegian content marketer at Limepack

Alle blogginnlegg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg oss på