fbpx
← Tilbake til bloggen

12 Fantastiske plastkrusdesigns

Av Laura Gravesen · 16. februar 2021

Plastkrusene våre

Plastkrusene våre er veldig robuste, hvilket gjør dem perfekte til forskjellige typer drikkevarer – fra syndige milkshakes til iskalde øl. En super ting ved plastkrusene er at de er gjennomsiktige, så både trykket på kruset og drikken i den viser! Vi har gjennom 2020 hjulpet mange virksomheter med å få trykket plastkrusene sine. Det kan være litt av en jungel å navigere blant alle de forskjellige designmulighetene som finnes – dette er vi selvfølgelig klar over og har derfor her valgt ut 15 designeksempler med forskjellige stiler og tilganger.

Vi har delt opp designene i tre kategorier; design med et ett-farget trykk, flerfarget trykk og helt til sist har vi en kategori med plastkrusdesigns som har forskjellige elementer. Grunnen til at vi skjelner mellom ett- og flerfargede designs er fordi vi faktisk bruker to forskjellige produsenter til dette – en av dem trykker en enkelt farge på krusene, og den andre kan trykke flere farger.

Nå når vi har gjennomgått litt kort informasjon om plastkrusene, la oss gå i gang og sjekke ut den første kategorien.

Standard et-farget trykk

Gjør det meste utav plastkrusene dine med våre standard 1-fargede plastkrus. Disse er det mest populære valget blant kundene våre, både på grunn av det lave minimum bestillingsantallet, men også på grunn av den lave prisen.

Noen av designene jeg vil vise deg i dette blogginnlegget har blitt laget med et et-farget trykk, mens andre bruker flere farger i designet sitt. Jeg synes det ser ganske flott ut med en enkelt farge, og især en mørk en, for det får det nesten til å se ut som om det er selve drikken i kruset som har blitt trykket på!

Hvis vi blir nødt til å konvertere en eller flere farger (det vil si å redusere antallet trykkfarger), så vil vi normalt konvertere designet til den fargen som passer best til ditt varemerke. Når man begrenser antall trykkfarger bytter designerne våre det trykte området til til et ikke-trykket område, og lar på denne måten det gjeldende området bli transparent på kruset. Denne tilgangen synes jeg faktisk som regel at ser mer stilig ut enn hvis man bruker mange farger.

La oss se på noen eksempler.

BingCha
E-baren
Jumbo
Weekend Water

Flerfarget trykk

Har du lyst til å være litt mer kreativ i designprosessen? Så bør du nok velge å gå for et design med flere farger. Designene jeg kommer til å vise deg nå har logoer med flere farger i logoene deres. Her er fargene trykket på glasset ganske tett inntil hverandre, og også oppå hverandre. I neste avsnitt kan du lese litt mer om de mange mulighetene et flerfarget trykk gir. Designene vi viser deg nå blir trykket med ganske klare farger, og bildene vi har med her illustrerer hvordan du kan bruke lignende designs til din fordel.

Taiyaki
Crust Pizza Lab
Desserthuset
Nez Supermarket

Illustrerende trykk

Det å bruke geometriske figuerer og elementer i designet ditt er en smart måte å trekke oppmerksomhet til plastkrusene dine. Her vil vi ikke bare vise deg designeksempler på designs som bruker geometriske figurer, men også andre elementer som drikkebegre, hunder, eller burgere i designet. Det finnes altså uendelige designmuligheter!

Det å bruke slike elementer i designet ditt kan gi et ganske spennende uttrykk, og gir det lille ekstra til kruset ditt. Det er ekstra flott med trykk som ikke dekker hele glasset, for da får kunden se drikken de har gledet seg så mye til å smake. Vi anbefaler å bruke elementer som dette i designet til plastkrusene (selvfølgelig bare hvis virksomheten og varemerket ditt tillater det), og det er en win-win situasjon som er både funksjonell og iøynefallende!

Elliot
Eden Jaxx
Bando Burgers
Dan & DeCarlo
Alle blogginnlegg →