fbpx
← Tilbake til bloggen

Pappkrus med logotrykk – en verden full av muligheter

Av Steffen Andersen · 11. september 2023

Hvordan ble pappkrus med trykk en greie?

Mange tror at pappkrus må være kjedelige og enkle fordi det ikke er mulig å trykke mange farger på dem uten at det blir en veldig lang prosess med enda lengre leveringstid. Slik var det lenge, fordi papirkoppene måtte importeres fra Kina. Produksjonsanleggene i Kina brukte Pantone-farger, noe som betydde at du måtte betale for hver ekstra farge du ønsket i designet ditt, hvilket også gjorde det til en dyr og vanskelig affære.

Nyheter om produksjonen i Europa

Heldigvis endret dette seg da noen produksjonsanlegg for papirkopper med trykk åpnet i Europa. De hadde en annen tilnærming til papirkopper med trykk, og mente at det viktigste med papirkopper var trykket. De visste at personalisering og merkevarebygging var på fremmarsj, og de bestemte seg for å trykke papirkoppene sine med CMYK-farger i stedet for Pantonefarger, noe som betyr at du kan bruke alle fargene du bare vil i designet ditt uten å måtte betale ekstra og bekymre deg for kvaliteten. Leveringstiden ble også enda raskere med europeiske produsenter, ned til bare 3-4 uker, og enda bedre med lavt CO2-utslipp under transport.

Hvorfor trenger vi disse mulighetene?

Du kan svare på spørsmålet med bare ett ord: merkevarebygging! Dette er allikevel litt for enkelt. I en verden med flere valgmuligheter og en konkurrent rett rundt hjørnet, er det dog veldig viktig med en måte å skille seg ut fra konkurrentene på. Det finnes mange måter å gjøre dette på, for eksempel pris, kvalitet og så videre. Men det viktigste er å finne ut hva som skiller deg ut fra mengden; hva gjør merkevaren din særlig, og bruke det som din styrke når du forteller historien om bedriften din.
Pan deluxe paper cup with logo
© Limepack <span style=font weight 400>Dobbeltlags pappkrus med trykk<span>

Hvordan bruker vi mulighetene som finnes?

Det er lettere sagt enn gjort, men det du må begynne med, er å finne ut hva du vil være kjent for. Vil du være kjent som den billigste, den raskeste, den beste kundeservicen, miljøfokuset ditt, eller for å være den stiligste på markedet? Det finnes ikke noe riktig eller galt i dette spørsmålet, men du må finne det som passer deg og din bedrift. Dette blir din viktigste fordel og det du må kommunisere hver gang du får sjansen til det. black friday coffee paper cup print © Limepack. Enkeltlags pappkrus med trykk

Hvorfor pappkrus?

Pappkrus med logo er et perfekt verktøy for å få frem budskapet ditt. Det er flere grunner til dette, og jeg skal prøve å liste opp noen av disse: Som nevnt tidligere trykker vi nå primært papirkopper med fullfargetrykk, noe som gjør at vi kan bruke det meste av fargespekteret og blande farger uten begrensninger. Dette gir deg muligheten til å kommunisere budskapet ditt slik du ønsker, uten problemer.
kristians kaffe papkrus med logo
© Limepack <span style=font weight 400>Enkeltlags pappkrus med trykk<span>
Med papirkopper kan du bruke hele overflaten til motivet ditt, slik at du får et 360-graders motiv. 360-graders-alternativet gjør det mulig for deg å velge mellom å ha samme design rundt hele koppen eller å ha ulike budskap på hver side. Etter min mening er det ikke noe som er bedre enn noe annet, men det handler om hvordan du strukturerer designet ditt. Papirkopper kan også fås i mange forskjellige varianter, det finnes to standardtyper, enkeltlags- og dobbeltlags, men det stopper ikke der. Du kan også få papirkopper med rippelvegg (som betyr at den har et ekstra lag med riller) eller dimplevegg (det ekstra laget brukes til å lage små ujevnheter med luft i). Som eksklusive kopper kan du få pappkopper med folie der vi kan trykke med gull- eller sølvmetallfarger. Vi kan også lage kupongbeger, der du kan gi kunden en kupong eller en direkte melding i hånden igjennom koppen. Sist, men ikke minst, er pappkrus en genial måte å spre budskapet ditt på. Det er som en vandrende reklame  når du eller kundene dine går rundt på gaten med papirkoppene med ditt eget merke. Vi i Limepack hjelper deg gjerne med designet ditt, og før vi sender det til produksjon, sørger vi for at du får tilsendt en digital 3D-modell av papirbegeret ditt. Nå er det på tide å ta steget inn i mulighetenes verden.

Content and Marketing Manager at Limepack

Alle blogginnlegg →