fbpx
← Tilbake til bloggen

Hvordan kjøpe suppebegre med lokk

Av Steffen Andersen · 9. januar 2024

Hvis du er usikker på hvordan du skal gå i gang med å skaffe deg egne suppebegre med lokk, har vi her laget en liten guide til noen av de tingene du bør ta hensyn til. La oss sette i gang!

Størrelser

Det første du må ta stilling til er hvilken størrelse du ønsker. Suppebegrene våre finnes i to størrelser som er veldig populære til to-go-mat eller til å fryse ned is til videresalg. De tilgjengelige størrelsene er 300 ml og 480 ml.
  • 300 ml – Denne størrelsen brukes mest av kafeer, restauranter og iskrembutikker som enten serverer fruktsalat, overnight oats, eller iskrem.
  • 480 ml – Denne størrelsen er perfekt for frossen yoghurt og iskrem som fryses ned og selges i dagligvarebutikker. Den brukes også til to go-supper.

Lokk

Lokkene fås i én størrelse og passer perfekt til både det lille og det store begeret. Lokkene er supre hvis du vil servere varm mat og ønsker å holde den varm for kunden over lengre tid, men de er selvfølgelig også ypperlige til å fryses, enten det er i din egen kafé eller i supermarkeder.

Hvordan trykkes de?

Det fine med suppebegrene er at du kan trykke på hele overflaten, samt både på siden og på toppen av lokket, noe som gir deg muligheten til å skape akkurat det designet du ønsker. Vi bruker fullfargetrykk (CMYK), noe som betyr at du kan bruke så mange farger i designet som du ønsker, uten at det koster deg en krone ekstra.
Når du begynner å designe suppebegrene, kan du laste ned designmalen vår, der du får tre ulike sjablonger/maler. Én til begerets overflate, én til kanten av lokket, og én til toppen av lokket. Hvis du vil at vi skal hjelpe deg med designet, kan du sende oss designmaterialet ditt, så kan vi hjelpe deg med å sette det opp.

Hvordan bestilles de?

Når du har bestemt deg for hva du vil bestille og hvilket antall du ønsker, må du fylle ut leverings- og faktureringsinformasjon for å gå videre. Det er viktig å oppgi momsnummer ditt,, hvis du har dette. Når du har fullført bestillingen, sender du de tre ulike designfilene til din kontaktperson i Limepack.

Levering

Vår leveringstid for disse begrene er 4-5 uker etter at designet er godkjent og vi har mottatt betalingen din. Har du en bestemt tidsfrist vi skal være oppmerksomme på, så tar du bare kontakt med oss, så ser vi på hva vi kan gjøre for deg.

Content and Marketing Manager at Limepack

Alle blogginnlegg →