fbpx
← Tilbake til bloggen

Hvordan kjøpe brødposer

Av Nikita Nielsen · 8. september 2023

Foreløpig har vi bare én produsent av brødposer, noe som betyr at det er færre valgmuligheter. Men det er likevel et par valg du bør ta i betraktning når du skal kjøpe brødposer av papir. I denne guiden går vi gjennom dem og hva du bør tenke på i designprosessen.

Størrelser

Først og fremst må du velge den størrelsen som passer til produktet ditt. Du kan velge mellom 5 forskjellige størrelser:

  • The cookie bag (418)
    12x25x6
  • The snack bag (422)
    13x28x6
  • The sandwich bag (426)
    15x32x6,5
  • The wheat bread bag (429)
    20x35x6,5
  • The big brother (433)
    20x48x7

 

© Limepack. Brødposer med tilpasset trykk.

Vi har forsøkt å velge noen ganske beskrivende navn på brødposene. Kort sagt er størrelsene ikke så brede, men i stedet lange, og de er ikke som brødposene du finner i en 7/11-butikk. Kjeksposen passer likevel perfekt til to kjeks, og snacksposen til et par croissanter. Sandwichposen passer perfekt til et smørbrød eller en baguette, og hvetebrødposen passer perfekt til nybakt brød fra et bakeri. Den største størrelsen kaller vi storebror fordi den ikke blir bredere, men lengre, noe som betyr at den kan brukes som en slags takeaway-pose. Vi har noen kunder som bruker denne størrelsen på restaurantene sine når kundene tar med seg burgermåltidet på farten.

Flere farger

Med brødposene kan du velge å få opptil 4 forskjellige Pantone-farger i designet. Det er ingen begrensning i hvilke Pantone-farger du kan velge mellom, så du kan velge mellom mer enn 1867 farger. Antallet farger betyr at du kan velge helt spesifikke farger, hvis du trenger det for å matche merkevareprofilen din. Husk at prisen varierer etter hvilke farger du ønsker i designet – men det gir deg likevel mange designmuligheter med 4 farger.

Bakgrunn

Du kan velge mellom to forskjellige bakgrunnsfarger – du kan enten få en helt hvit bakgrunn eller en brun håndverksfarge (du kan også velge en annen bakgrunnsfarge, siden vi kan trykke over hele brødposen). Den hvite fargen er perfekt for fargerike design, da den reflekterer fargene bedre. Den håndverksbrune fargen gir et mer naturlig og miljøvennlig uttrykk.

Hvordan designe?

Det er faktisk ganske enkelt å designe brødposer av papir, siden du bare trenger å laste ned malen vår og designe den i Adobe Illustrator, og legge inn Pantone-fargene du bruker i designet. Hvis du er usikker på hvordan du skal designe, står vår designer Erik til tjeneste.

Leveringstider

Vår standard leveringstid for papirbrødposene med ditt design er 9 uker fra det øyeblikket vi har godkjent designet ditt og vi har mottatt betalingen for førstegangsbestillinger. Noen ganger kan vi garantere raskere leveringstid enn 9 uker, men da må du kontakte vårt team av emballasjeeksperter for å høre hva som er mulig.

Alle blogginnlegg →