fbpx
← Tilbake til bloggen

Alt du trenger å vite: Våtservietter

Av Nikita Nielsen · 29. oktober 2023

Våtserviettene våre produseres hos vår samarbeidspartner i Øst-Europa, som vi samarbeider tett med for å sikre gode priser på våtservietter i hele Europa. Vi kan tilby våtservietter med ditt trykk fra 5.000 stk. og leveringstiden er 7 uker fra designet er godkjent. Men for å sikre at du tar den riktige beslutningen når du kjøper våtservietter, har vi laget en liten guide for kjøp av våtservietter.

Papir typ

Når det gjelder våtservietter, har vi tre ulike papirtyper; kraft, papir og triplex – men hva mener vi med papirtyper? Det er materialet våtserviettene er pakket i, og det er materialet vi trykker på. Papirtypene har forskjellige overflater som påvirker trykket ditt. Papirtypen kraft har en matt overflate og bakgrunnsfargen er kraftbrun, noe som gir et naturlig uttrykk. Papirtypen kalt paper er laget av papir, men har en blank overflate og bakgrunnsfargen er hvit – det er den mest brukte papirtypen. Det siste materialet, triplex, er laget av plast, har en blank overflate og er mer skinnende siden det er laget av plast.

Trykkmetode

Til våtserviettene bruker vi trykkmetoden fleksotrykk – og det er også grunnen til at vi bruker nesten 100 % Pantone-farger når vi trykker på våtserviettene. Vi kan trykke våtserviettene i opptil 4 forskjellige Pantone-farger, og prisen på våtserviettene avhenger av hvor mange farger du velger i designet.

Duft

Våtserviettene er ikke bare gode fordi du kan få trykk på dem, men kluten inne i våtserviettene har også en duft som får hendene til å lukte godt etter bruk. Vi har tre ulike dufter som standard, såpe, sitron og alkohol. Våtserviettene med alkohol koster litt mer enn de med såpe og sitron.

Størrelser

Standardstørrelsen på våtserviettene våre er 60×100 mm, men vi kan faktisk lage andre størrelser enn dette uten ekstra kostnad. Vi har valgt denne størrelsen som standardstørrelse fordi det er den mest brukte størrelsen. Vi har også en større og en mindre størrelse; 60×80 mm og 50×120 mm. Hvis du har en lang logo, kan det være fornuftig å velge størrelsen 50×120 mm i stedet. Alle de ulike størrelsene kan produseres i alle papirtyper, og alle duftene er tilgjengelige uansett størrelse. Kluten til våtserviettene vil faktisk alltid ha størrelsen 140×200 mm. Hvis du trenger hjelp med våtservietter, eller hvis du vil at designteamet vårt skal lage et prøvetrykk for våtserviettene dine, kan du alltid kontakte oss på mail@limepack.com eller på telefon +44 0 7721 095925.
Alle blogginnlegg →