Bionedbrytbare pappkrus med digitaltrykk

Resirkulerbare
  • Bionedbrytbar pappkrus 115 ml med digitaltrykk i hvitt
  • Spesialtrykt BIO-enkeltlagspappkrus 240 ml i rosa og turkis
  • BIO-papirkopp med digitaltrykk og logo
  • 450 ml bionedbrytbar enkeltlagspappkop med digitalt trykk
  • Spesialtrykt BIO-pappkrus 240 ml i rosa og turkis
  • BIO dobbeltlagspapkrus i lilla med digitaltrykk og logo
  • Bionedbrytbar dobbeltlagspapkrus i gult og turkis med digitaltrykk
Spesialtrykt BIO-enkeltlagspappkrus 240 ml i rosa og turkis

Bionedbrytbare pappkrus med digitaltrykk

Stykkpris
Spar
Total 16.500,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standardlevering

Mulighet for ekspresslevering

Iskald brus eller varm kaffe? Med dette produktet kan du tilby kundene dine både enkeltlags pappkrus og dobbeltveggs pappkrus trykte med ditt helt særegne design. Pappkrusene blir trykket med digitaltrykk, hvilket er en raskere trykkmetode som gir oss mulighet til å levere pappkrusene på 3 uker. Men det er flere fordeler ved disse pappkrusene – de er produserte i bionedbrytbart materiale. 

Bionedbrytbare og 100% komposterbar

Disse pappkrusene med trykk er produsert med utelukkende bionedbrytbare materialer. Det beskyttelseslaget på innsiden av koppen (som gjør at kruset ikke lekker) som normalt består av PE-plast er i disse koppene byttet ut med et vannbasert lag med samme funksjon. Med andre ord får du ikke bare en kopp med 100% trykk på, du får også en kopp som er 100% PE-plastfri. Disse koppene kan sorteres som papir i industrielle kompostmaskiner. Bortsett fra at mindre plast blir brukt ved å velge disse koppene, er CO2-utslippet også lavere under produksjonen av disse. 

Alle drikkebegre som inneholder plast i EU og i Norge skal bli markerte med et spesielt symbol jamfør den nye EU-loven som trådte i kraft i 2021. Som nevnt over inneholder disse koppene ikke plastikk i det hele tatt, men de kan risikere å havne i samme kategori som kopper med plast-coating, ettersom det vannbaserte laget fungerer som en substitutt for plastlaget. Vi anbefaler derfor at du holder deg oppdatert på de lokale reglene der du befinner deg. 

Uendelige designmuligheter

Vær flamingoen i blant duene! Bruk disse personlig trykte koppene til ditt varemerkes fordel, og kommuniser med både eksisterende og potensielle kunder. Vi trykker pappkrusene i CMYK-farger og i fullfargetrykk. Dette betyr at du kan trykke på hele den utvendige overflaten i så mange farger og med så mange trykk du ønsker (psst! Helt uten ekstra kostnader!). Ettersom disse koppene blir trykket med digitaltrykk er kvaliteten på trykket en liten smule lavere i sammenligning med offsettrykk. 

Produksjon hos naboen

Vi produserer alle produktene våre i Europa, i land som ligger tett på både oss og kundene våre. Det å ha partnerskap og samarbeider med produsenter i Europa gir oss mulighet til å tilby lave minimumsordreantall, rask levering, og ikke minst høy kvalitet på produktene. Og la oss ikke glemme at ved produksjon i Europa utslippes langt mindre karbondioksid ved transport av produktene. Alle produsentene vi jobber med er ISO-sertifiserte, hvilket betyr at de har sertifisering på både god kvalitetsledelse og bæredyktighet. 

DKSIS-PapCup-SW08M3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse115 ml (4 oz)240 ml (8 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)
Høyde64 mm90 mm110 mm134 mm
Top Ø62 mm80 mm90 mm90 mm
Bunn Ø45 mm57 mm60 mm60 mm
OverflateMattMattMattMatt
Papir gsm 280 g plast-fri280 g plast-fri280 g plast-fri280 g plast-fri
TypeEnkeltlagEnkeltlag og dobbeltlagEnkeltlag og dobbeltlagEnkeltlag og dobbeltlag
TrykkmetodeDigital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)
TrykkområdeFuld overflatetrykkFuld overflatetrykkFuld overflatetrykkFuld overflatetrykk
Antall pr. sleeve50 stk. 50 stk. 50 stk. 50 stk.
Antall pr. eske1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standardlevering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 09.09.2022 (3 uker)

Ekspressforsendelse mulig

Har du det travelt? Det er ingenting å bekymre seg over! Vi tilbyr hurtiglevering til en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din. Kontakt oss for mer informasjon.

Foretrukket av

Delivery HeroWeberFeedMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials