Bemerk. Lengre leveringstider på grunn av overveldende etterspørsel i hele Europa

. Les mer

Bionedbrytbare isbegre med digitaltrykk

Genanvendelige

Bionedbrytbare isbegre med digitaltrykk

Stykkpris
Spar
Total 13.770,00 
NOK. Eksklusive MVA
eller Motta et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjelp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% Prisgaranti

Norges beste priser

Fast shipping

Gratis standard-levering

Mulighet for ekspresslevering

Få det unike designet ditt trykket på disse bionedbrytbare isbegrene, og få dem raskt som bare det! Trykkmetoden som blir brukt er digitaltrykk, og dette gir oss muligheten til å levere de nye isbegrene dine på 2-3 uker. Noen ganger kan vi til og med levere på bare én uke. Disse isbegrene er perfekte hvis du har bruk for isbegre med et personlig trykk på, samtidig som du har en kort deadline. 

Korte leveringstider

Begynner du å gå tom for isbegre, eller skal du holde et arrangement snart? Null stress! Våre bionedbrytbare isbegre med digitaltrykk blir leverte på 3 uker med vår gratis standardlevering. 

Du kan få isbegrene ennå raskere ved å tilvelge en ekstra leveringsservice. Med DHL+ får du levert isbegrene på 2 uker, og med UPS Express mottar du dem på bare 1-2 uker. Du velger leveringsmetode i checkout i kassen når du skal betale, men hvis du har en spesifikk deadline må du gjerne kontakte oss. 

Bionedbrytbare og plastfri isbegre

Denne typen isbeger blir laget med bionedbrytbare materialer. Dette betyr at beskyttelseslaget på innsiden på begeret som normalt blir laget av plast til isbegre har blitt byttet ut med et vannbasert lag. Dette produktet er derfor 100% fritt for PE-plast, og er helt resirkulerbart som papir i gjenvinningsstasjoner.Dette fører til et lavere forbruk av plast, og i tillegg slipper produksjonen av disse isbegrene ut mindre CO2 enn ved vanlige isbegre med plast, hvilket er supert for miljøet. 

Grenseløs design 

På isbegrene kan du få trykket nøyaktig det designet du ønsker, i så mange farger du vil ha. Vi trykker designet ditt på 100% av isbegerets utside, og siden vi trykker dem med CMYK-farger og fullfargetrykk har du mulighet for å sammensette te design med akkurat så mange farger du drømmer om uten at det koster deg en krone ekstra. Bakgrunnsfarger, bilder, logoer, tekster… det er bare fantasien som setter grensene her. Siden disse isbegrene blir trykket med digitaltrykk (for å kunne levere dem raskt) er kvaliteten en smule lavere sammenlignet med produkter som blir trykket med offsettrykk. Forskjellen er i hovedsak at designet på digitalt trykte produkter kan bli en smule mer pigmenterte, litt som når du skriver bilder ut med din digitale printer hjemme. 

Europeisk produksjon 

Alle produktene våre blir produserte i Europa – det er en viktig del av filosofien vår. Å bruke lokale produsenter i land vi også leverer våre logotrykte isbegre og andre produkter til gir oss muligheten til å tilby korte leveringstider, lave minimumsordreantall og en gjennomgående høy kvalitet på produktene våre. En annen fordel med å utelukkende produsere i Europa, er at det fører til et lavere CO2-utslipp under transporten av produktene. Hvis du vil høre mer om hvordan vi arbeider, må du gjerne ta kontakt med oss på mail@limepack.no.

DKSIS-IceCup-PF08M3K

Dataark

configuration
step

Spesifikke referanser

La oss håndtere designet

Ønsker du gratis designhjelp? Vi står alltid klare til å hjelpe! Kontakt oss, eller bare last opp grafikken din mens du bestiller.

Vårt designteam vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning som du skal godkjenne. Du kan be om endringer til designet gratis, helt til du er fornøyd.

Lag designet selv

Vi tilbyr en enkel måte å konfigurere designet ditt selv. Last ned en mal nedenfor, og følg instruksjonene tilgjengelig der.
Vi foreslår at du arbeider med malene våre i Adobe Illustrator.

Når du bestiller, er det bare å laste opp designet. Designteamet vårt vil deretter sende deg en gratis forhåndsvisning, som du må godkjenne før vi setter i gang produksjon. Be om endringer gratis, helt til du er fornøyd.

Størrelse100 ml (4 oz)160 ml (6 oz)220 ml (8 oz)
Høyde40 mm45 mm58 mm
Ø top75 mm85 mm90 mm
Ø bunn64 mm74 mm75 mm
OverflateMatMatMat
Papir gsm280 g vannbasert coating280 g vannbasert coating280 g vannbasert coating
TrykkmetodeDigital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)Digital-trykk (CMYK-farger)
TrykkområdeFull overfladetrykkFull overfladetrykkFull overfladetrykk
Antall pr. sleeve50 stk.50 stk.50 stk.
Antall pr. eske1000 stk. 1000 stk. 1000 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider som passer til dine behov.

Gratis standard-levering

Bestill nå og få gratis levering av dette produktet innen 10.11.2021 (3 weeks)

Ekspresslevering

Har du det travel? Ingen bekymringer. Vi kan levere på ekspress tid for en litt høyere pris, avhengig av hvor mange produkter du bestiller. Velg ekspresslevering ved kassen for å beregne prisen din.

Bestill nå, velg ekspresslevering ved kassen og motta dette produktet innen 01.11.2021 (2 weeks)

Foretrukket av

Delivery HeroWeberMercedesFeedVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials