fbpx
keyboard_backspaceTilbake til bloggen

Slik kjøper du pappkrus

Av Elida Unneberg · 25. oktober 2019

Når man bestiller pappkrus er det et par ting man må ta i betraktning. Vi har derfor lagd en liten guide, sånn at du kan være sikker på at du får akkurat de pappkrusen du ønsker. 

Husk også at du alltid kan bestille en gratis vareprøve av pappkrusene

Type

Det finnes to typer pappkrus; enkeltlags pappkrus og dobbeltlags pappkrus. Enkeltlags pappkrus passer best til kalde drikkevarer eller varme drikker som er kjølt litt ned med melk eller lignende. Dobbeltlags pappkrus passer best til å servere varme drikkevarer, ettersom denne koppen holder bedre på varmen og beskytter hendene bedre mot den varme overflaten. 

Bio & FSC® vs vanlige pappkrus

Du kan også velge mellom standard pappkrus og Bio+FSC pappkrus. Bio+FSC pappkrus er produsert i et biologisk nedbrytbart materiale, som betyr at de kan nedbrytes i industrielle komposterings maskiner, og at papiret er lagd fra FSC sertifisert papir fra FSC skoger. I motsetning er de vanlige pappkrusene lagd med et vanlig plastbelegg og er derfor ikke nedbrytbare i komposterings maskiner. Det er heller ikke mulig å vite med sikkerhet hvilke skoger trærne kommer fra. 

Vi er FSC-sertifisert under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

Størrelse

Det er forskjellige størrelser på pappkrusene, med et litt større utvalg blandt enkeltlags pappkrusene enn dobbeltlags pappkrusene. 

Overflate

Dobbeltlags pappkrusene tilbys i både matt og blank versjon, som gir deg enda en mulighet til å skape akkurat det utseende du ønsker. Den blanke overflaten passer best til sterkere og skinnende farger, hvor den blanke fargen gjør fargene tydelige og klare, med andre ord perfekt for å bli lagt merke til av kunder. Den matte overflaten har et mer naturlig og rustikk utseende, som passer veldig fint til blant annet pastellfarger. 

Enkeltlags pappkrusene finnes kun med en matt overflate.

© Limepack. Ella’s Coffee Shop

Hvordan lage designet?

Når du har bestemt deg for type, materiale og størrelsen av koppene kan du begynne designprosessen. Vi printer i et fullfarge trykk (CMYK), som betyr at du kan velge så mange farger du ønsker i designet ditt, uten noen ekstra kostnader. 

Du har to valg når det kommer til designprosessen. Enten kan du laste ned designmalene vi har på hjemmesiden vår og skape designet ditt selv og så laste det opp med bestillingen din, eller så har vi et team med profesjonelle designere som kan gjøre det for deg. Da trenger du bare å sende oss filene du har, fortelle hvordan du ønsker at koppene skal se ut, så lager teamet vårt designet for deg. Vi sender deg en gratis 3D-forhåndsvisning av koppene, som du godkjenner før vi sender ordren til produksjon. 

Lokk 

Husk at du også kan få lokk til pappkrusene dine! Lokkene er perfekte for å sikre at drikken holdes varm. 

Vi tilbyr vanlige lokk til pappkrusene, som kan enten være sorte eller hvite. Vi kan også lage gjennomsiktige lokk, enten flate eller kuppellokk. Husk å velge lokkene med den diameteren som passer til størrelsen på koppene dine.

Bestillingsprosessen

Når du har bestemt deg for hva du vil bestille og hvilket antall, må du fylle ut informasjonen i check-out’en vår. Det er viktig at dere skriver inn MVA nummeret deres, hvis ikke blir dansk moms lagt til, som svarer til 25% av totalprisen. 

Levering

Du kan velge mellom tre forskjellige leveringsalternativer. Den første er vår GRATIS levering, hvor koppene blir levert innen 3 uker. Det er også mulig å velge DHL+, som for en liten ekstra pris leverer koppene innen 8-15 virkedager, eller UPS Ekspress som sikrer at bestillingen din leveres innen 7 virkedager.

Norwegian content marketer at Limepack

Alle blogginnlegg arrow_forward
Gå til Limepack
Følg oss på