fbpx
← Tilbake til bloggen

35 Fantastiske sandwichpapirdesign

Av Laura Gravesen · 29. januar 2021

Sandwichpapiret vårt

Her i Limepack jobber vi med mange forskjellige slags kunder som ønsker sandwichpapir til en hel masse forskjellige typer mat. Kundene våre bruker sandwichpapiret vårt til å servere alt fra donuts, kjøtt, burgeres, sandwicher og lignende. Dette har resultert i at vi har laget godt over 2000 forskjellige designs på sandwichpapirene, og her har vi lyst til å vise deg noen av de forskjellige stilartene og tilgangene kundene våre velger. Vi har samlet mange forskjellige eksempler, fra enkle stiler og designs med et minimalistisk look til fargerike og kreative ideer. Vi håper på at dette vil gi deg litt inspirasjon til designet ditt og hjelpe deg på veien til å finne frem til den designstilen du best liker og som du synes best representerer både produktet og virksomheten din.

Standarddesigns på sandwichpapir

Dette avsnittet handler om standarddesigns på sandwichpapirene våre, og omkring 70% av sandwichpapirene vi selger har denne typen design. Årsaken til at dette er et populært valg, er at logoen blir tydelig vist frem uansett hvordan kunden holder maten, eller hvordan den er servert eller pakket inn. Det viktigste designelementet her er logoen, som blir repetert over hele papiret – enten horisontalt eller diagonalt.

Horisontalt trykk

En av grunnene til at mange av kundene våre velger å få trykket logoen deres horisontalt på papiret er at uansett om det blir brukt til å pakke inn maten eller som underlag til å servere maten på, så er du sikker på at logoen din vil vises på hele papiret. Det er især et bra valg til når man bruker det som underlag, da det gir en flott effekt og viser logoen din frem tydelig og klart i kontrast til maten.

Ømands Bacon
Jameson Whiskey
Stempel Bar
Folkebistroen

Diagonalt trykk

Å få logoene trykket diagonalt på papirene er en lett måte å gjøre designet litt ekstra interessant på uten å legge altfor mye arbeid i det – og det gjør at designet ditt ikke ser kjedelig eller enkelt ut. Dette designet er især populært og vellikt til når man bruker papiret til å pakke inn mat på. Når du pakker inn for eksempel sandwicher, durums eller wraps, så blir logoen presentert på en iøynefallende og lettlest måte.

Glazed Confused
Alles Käse
The CrocknRoll
Nioki
Fridas Café
Cold Pressd by PLNT

Tette trykk

Disse designene er veldig inspirerte av standarddesignene våre, men her blir en større del av papiret trykket på enn når man bare har logoen gjentatt horisontalt eller diagonalt. Noen av designene som bruker denne tilgangen har enten logoen trykket gjentatte ganger tett ved siden av hverandre, men andre bruker grafiske designelementer. Jeg er en stor favoritt av denne tilgangen, og især i de tilfellene hvor både grafiske elementer og logoer blir brukt sammen – det gir en litt annerledes effekt og er litt mer kreativt en standarddesignene. 

The Third Sin
Chapter 1
Matcha Mafia
POPL Burger

Illustrerende trykk med logo 

Noen ganger er det best å bare slå seg løs med designet på sandwichpapiret sitt. Det er imidlertid fremdeles viktig å huske på å være konsekvent i designprosessen, for det er det som får kundene til å huske deg og gjenkjenne deg og produktet ditt når de ser logoen din eller andre designelementer de forbinder med varemerket ditt. Designene du får se under er alle eksempler på designs som både har logoen sin og andre designelementer med i designet, hvilket gjør designet merkbart og lett gjenkjennelig.

Pâtes Manie
Royal Grill
Bun It
Paulaner

Illustrerende trykk

Ens logo er ikke alltid veien frem når det kommer til å vise frem produktet ditt eller for å få kundene dine til å huske deg. Dette er især viktig når du har designelementer eller symboler i varemerket ditt som faktisk er viktigere enn logoen din. Jeg liker godt denne tilgangen når det kommer til å servere mat oppå sandwichpapiret. Her kommer noen eksempler fra firmaer som alle bruker papirene som underlag til mat ved servering, og de har alle fokusert på visse elementer som representerer virksomheten deres i designet.

Cookidiction
Dodo Pizza
Letterbox Treats
Brillo Pizza

Trykk med spesielle bakgrunner

Sandwichpapiret blir normalt trykket på hvitt eller brunt kraftpapir, men noen kunder velger i stedet å få en spesiell bakgrunnsfarge som passer til virksomhetens fargeguide. Ofte velges også bilder eller illustrasjoner som bakgrunn i stedet for en heldekkende farge. Uansett om du velger en farge eller et bilde som bakgrunn, kan vi trykke både logoen din eller annet på topp av dette. 

Steghouse
Dough Masons
Kitchen Rebels
Tryckeriet

Beskåret sandwichpapir med trykk

En helt super ting ved sandwichpapiret er at det kan beskjæres i nesten alle størrelser og det er ofte noe kundene våre tar med seg i designprosessen. Dette lar dem lage forskjellige designs til forskjellige deler av papiret som skal bli brukt til forskjellige ting. For eksempel kan en del av papiret bli brukt til fries, og en annen til serveringsunderlag. Det er også en god mulighet til deg hvis du ønsker å ha forskjellige designs til å pakke inn maten din med, eller hvis du har lyst til å bruke forskjellige designs til forskjellige typer mat.

Vincent Denis
La Strada Ristorante
nNea Pizza
El Burrito Mexicano

Fargerikt trykk

Den siste kategorien jeg har valgt å ta med i denne artikkelen er primært for å vise deg hva du kan få trykket på burgerpapiret vårt. Det er ikke en form for trykk vi ofte får forespørsler om, men det er en mulighet vi tilbyr hvis du har bruk for virkelig mange farger i designet ditt. Når du velger denne tilgangen til designet ditt, anbefaler jeg å være veldig kresen og nøye med fargene du velger, og primært bruke dem som passer best til virksomheten din. Ellers kan de viktigste fargene bli oversett hvis det er mange andre ting som skjer i designet, som kan stjele kundens oppmerksomhet. Ta en titt på noen av dem vi har laget på bildene under.

Tuck Box Cakes
Face2Une
UGOOD
Baker Days
Alle blogginnlegg →