fbpx
← Tilbake til bloggen

15 Fantastiske isbegerdesign

Av Laura Gravesen · 15. mars 2021

Isbegre er supre når du ønsker å servere forskjellige typer mat eller desserter, men de blir mest brukt til å servere is eller annen kald mat. Vi er ikke direkte i de varmeste månedene akkurat nå, hvilket betyr at etterspørselen på disse har sunket litt. Vi har derfor bestemt oss for å samle 15 designeksempler her på det vi synes er noen av de stiligste og mest kreative designene vi har jobbet med, men de er også utvalgt for å representere de forskjellige måtene man kan designe på, samt for å gi deg en smak på hvor forskjellige designene vi har laget i 2020 har vært.

Vi har delt designene inn i tre kategorier; standarden, den med spesialeffekter, og den kreative. Det finnes selvfølgelig ingen rett eller gal når det kommer til isbegerdesigns, men konklusjonen i dem vi viser her er at de alle viser virksomheten frem, samt gir kunden en idé om hva de kan forvente.

Nok prat! La oss gå til den første kategorien.

Standard isbegerdesigns

Når vi refererer til disse designene som våre standarddesign, er det på ingen måte for å si at de er enkle eller kjedelige – det er bare for å forklare at de inneholder en logo på hver side av begeret. Det gir veldig god mening at denne tilgangen er den mest populære blant kundene våre – det er en god måte å fange både nåværende og potensielle kunder på, fordi du kan være sikker på at de ser logoen din uansett hvilken side du står på, og på et isbeger vil de også se logoen din i sammenheng med produktet i begeret.

Isbegrene er laget av hvitt papir, og du kan få logoen og designet ditt trykket rett på det. En ting som er verd å nevne er at du selvfølgelig kan få trykket den bakgrunnsfargen du vil på begrene. Designene jeg vil vise deg under har tatt dette i betraktning og valgt en bakgrunnsfarge som enten representerer butikken deres eller en av fargene som går igjen i varemerket deres. Det er en smart og effektiv måte å forsikre seg om at kundene dine husker deg på tvers av forskjellige plattformer.

Jontes Glassbar
Frozen Cup
Bhais Waffles
Elifs Tortenwelt
Sawade


Spesielle effekter på begrene

Når man først tenker på det virker det litt banalt å si at forskjellige effekter og bakgrunner spiller en viktig rolle når det kommer til å skape en super kundeopplevelse og stilig men sammenhengende markedsføring. Bakgrunnen kan for eksempel bestå av mønstre, farger som glir over i hverandre, eller forskjellige illustrasjoner eller bilder. Selv om bakgrunnen er i fokus i de følgende designene jeg vil vise deg, så synes jeg på ingen måte at de stjeler showet fra logoen, snarere tvert imot – de spiller sammen og forsterker den!

Hotel Sacher
NIce
Au Jardin Des Thés
LOrangerie
Rollicious

Kreative isbegre

Den siste kategorien i dette innlegget handler om design på isbegre som heller til den litt mer kreative siden. Disse designene illustrerer virkelig alle mulighetene man får når man har muligheten til å trykke på hele begeret med uendelige fargemuligheter. Når man lager designs som disse er det viktig å passe på at designet ikke blir altfor komplekst. Et veldig komplekst design kan i verste tilfelle resultere i en forvirret kunde – for mange ting å se på på samme tid kan være overveldende. Vi anbefaler deg å fokusere på det du ønsker at kunden din skal huske når de har sett designet ditt. Hvis du har en idé om hvordan du kan gjøre så mye utav designet på samme tid som budskapet ditt kommer tydelig frem, er det helt optimalt!

Her kommer fire eksempler som vi synes er noen av de absolutt kuleste begrene vi produserte i 2020.

Taiyaki
Reaktor
Iceskimo
Pure Brand
The Dungeons
Alle blogginnlegg →